Lindas Leen vienkāršuma burvība jaunajā dziesmā krievu valodā (+video)

Viena no pašmāju populārākajām dziedātājām Linda Leen un ģitārists Rihards Lībietis laiduši klajā jaunu dziesmu “Bесна” (“Pavasaris”) un tās video versiju!

Ļoti dvēseliski, dziļi un vienkārši – tā var aprakstīt Lindas Leen jauno dziesmu un tās video, un, protams, ka dziesma ir par mīlestību!

Pati Linda par savu dziesmu saka tā: “Dziesma “Bесна” dzima no jaunu vēsmu ienākšanas dzīves telpā. Šis ir laiks, kad ļaujos drosmei lietām, ko agrāk neesmu piedzīvojusi, un rakstīt mūziku un vārdus krievu valodā ir viena no tām! Idejas kodols “atnāca” latviski un teksts dzimtajā valodā vēl top, to ceru pabeigt un atskaņot vēl šīs nedēļas koncertos. Katrai valodai ir sava garša, intensitāte, skaņa un smarža, un es izbaudu šo dažādības skaistumu!”

Dziesmas pirmatskaņojumus dzīvajā varēs dzirdēt koncertos “Introversijas. Koncerts pusgaismā” kopā ar mūzikas līdzautoru ģitāristu Rihardu Lībieti 14. februārī Karla fon Stricka Villā , 16. februārī koncertzālē “Valmiera” un 17. februārī Siguldas “Baltajā flīģelī”.

Pievienot komentāru