Uzzini, ar kuru Zodiaka zīmes pārstāvi tev ir vissliktākā saderība!

Satiekoties ar kādu, mēs bieži vien noskaidrojam viņa horoskopa zīmi un pēc tam metamies sameklēt, kāda tad nu mums ar šo pretējā dzimuma pārstāvi, kurš mums tik ļoti iepaticies, ir saderība!

Ir savienības, kuras zvaigznes vērtē ļoti pozitīvi, bet ir arī tādas Zodiaka zīmes starp kuru pārstāvjiem saderība ir ļoti, ļoti slikta. Tas gan, protams, nav jāuztver kā “pasaules gals”, jo savstarpējās attiecības jau ietekmē ne tikai katra partnera Zodiaka zīme, taču noteikti ir vērts ieklausīties arī zvaigznēs!

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

 

Aunam ar Vēzi

Lai tu spētu darīt to, kas tev patīk, attiecībās nepieciešama zināma brīvība, bet Vēži vēlas vairāk saistību, nekā tu esi gatavs uzņemties. Tu domā, ka Vēzis ir tev pārāk smacējošs, bet Vēzis domā, ka tu esi pārāk daudzšķautnains. Beigu beigās jūs abi viens otram apniksiet!

Vērsim ar Lauvu

Tā būs enerģiju nesaderība. Tev patīk atrasties divvientulībā vai arī nelielā draugu lokā, tomēr Lauva zeļ un plaukst lielā cilvēku kompānijā. Kompromisu panākt ir ļoti grūti, jo Vērsim atrašanās Lauvas draugu lokā būs pārlieku stimulējoša, bet Lauvai var būt garlaicīgi atrasties tik vien kā Vērša sabiedrībā.

Dvīņiem ar Jaunavu

Tu smelies degsmi no spontānas rīcības, turpretī Jaunava vēlas konkrētus iepriekš izdomātus plānus. Jūsu attieksme pret dzīvi ir krasi atšķirīga, tas jums abiem liks justies nogurušiem.

Vēzim ar Aunu

Sākumā ir viegli būt Auna apburtam, jo viņš jau no sākta gala pret tevi izturas kā pret augstdzimušo, tomēr drīz vien tevi sāks kaitināt Auna daudzšķautnainā daba un pārlieku lielais entuziasms, turklāt Auns domās, ka esi pārāk vēss. Pat ja attiecības iesākas kā kaut kas ļoti skaists, tām nav lemts ilgs mūžs.

Lauvai ar Vērsi

Diemžēl jūs abi kritīsiet viens otram uz nerviem. Katram no jums patīk paspīdēt dažādās vidēs: Lauvām patīk socializēties lielākās grupās, bet Vērsim patīk klusāki pasākumi – piemēram, romantiski randiņi divatā.

Jaunavai ar Strēlnieku

Jūs abi vienkārši neredzat dzīvi vienādās krāsās. Jaunava domā, ka esi pārāk tiešs un mazkustīgs, bet tu domā, ka Jaunava ir pārāk muļķīga un visai bieži vadās pēc saviem instinktiem. Šajā gadījumā pretpoli nepievelkas.

Svariem ar Zivīm

Jums abiem riebjas konflikti un lēmumu pieņemšana, izklausās pēc kaut kā kopīga… tomēr, tas noved pie lielām nepatikšanām. Tipiska saruna starp Svariem un Zivīm varētu izskatīties sekojoši: “- Ko tu gribi darīt? – Jebko, ko gribi darīt tu. – Nu izdomā kaut ko. – Nē, tu izdomā kaut ko.” (Un tā tālāk un tā joprojām…) Jūs padarīsiet viens otru traku!

Skorpionam ar Dvīņiem

Pieņemot svarīgus lēmumus, tev patīk tos apdomāt un veltīt tiem zināmu laiku, apsverot katru iespēju. Tu vienmēr visu plāno uz priekšu un pastāvīgi domā par nākamo gājienu. Dvīņi tev šķiet pārāk impulsīvi un spontāni, tādēļ tev nepatīk uzticēties viņu spriedumam. Dvīņi tevi uzskata par pārāk metodisku, lai apmierinātu viņu vēlmes. Jūsu dažādie tempi var novest pie kaitinošiem strīdiem.

Strēlniekam ar Jaunavu

Tu vienkārši nesatiec ar Jaunavu. Tu domā, ka viņa ir pārāk nopietna un divkosīga; Jaunava domā, ka tu esi pārāk bērnišķīgs un untumains. Jūs esat piloti divām atšķirīgām lidmašīnām un tas ir pilnīgi normāli.

Mežāzim ar Svariem

Attiecībā uz draugiem un attiecībām tu izvēlies kvalitāti, nevis kvantitāti, tādēļ sociālais tauriņš-Svari sabojās tavu pašsajūtu. Tev vislabāk patiktu ar savu otro pusīti tikties zem četrām acīm, bet Svaru ieradums mūžīgi atvilkt sev līdzi draugu bariņu sabojā tavus plānus un krīt uz nerviem. Tajā pašā laikā Svari nesaprot, kādēļ tu esi tik ekskluzīvs.

Ūdensvīram ar Vērsi

Tu plauksti un zel esot spontāns, tu alksti pārmaiņas. Tev nekas nešķiet briesmīgāks par iestrēgšanu vienā vietā, bet Vērsim ir bail no pārmaiņām, viņam patīk spert nelielus solīšus un pārvietoties lēni. Jūs darbojaties pavisam atšķirīgā tempā, tas nozīmē, ka brīdī, kad tu pēc trešā randiņa vēlēsies mainīt savu “Facebook” statusu uz “esmu attiecībās”, Vērsis minstināsies un nevēlēsies piekrist.

Zivīm ar Dvīņiem

Tava mantra skan tā: “Es jūtu, tātad esmu!” bet Dvīņu moto ir, “Es domāju, tātad esmu!” Tu rīkojies tā, kā tev pavēl sirds, bet Dvīņi rīkojas vadoties pēc loģikas principiem. Dvīņiem tu šķieti pārāk mīksts un vārgs iekšpusē, bet tu Dvīņus uzskati par pārlieku impulsīviem un vēsiem. Jūs neesat ideālais pāris.

Pievienot komentāru