Lūk, kādēļ tevī kāds iemīlēsies no 2019. gada augusta līdz decembrim

 

Lauva

Nav vārdu, kuri spētu aprakstīt tavu silto un dāsno sirdi. Tu zini, ka dzīvē svarīgākais ir dalīšanās mirkļos, viss pārējais ir tik vien kā pakaļplāna troksnis.

Jaunava

Tu esi ļoti apzinīga, ambicioza un atklāta persona. Atklātība ir ļoti atsvaidzinoša vecumā, kurā visiem ir pa kādam noslēpumam. Tu vienmēr izrādi mīlestību un pieķeršanos apkārt esošajiem cilvēkiem. Ikviens būtu priecīgs saņemt kaut vai pusi no tās mīlestības, ko tu spēj dāvāt savam mīļotajam cilvēkam.

Svari

Tu esi patiesa persona, kuru laimīgu padara viss vienkāršais. Tu jebkurā brīdī labprātāk paliktu mājās un baudītu klusu vakaru kopā ar mīļoto, nekā piedzīvotu trakulīgu ballīti. Tu patiesi novērtē tos cilvēkus, kuri ir tev tuvi, kā arī pārliecinies, ka viņi jūt tevis izstaroto mīlestību.

Skorpions

Tu esi pašpārliecināts cilvēks, kurš ir gatavs sasniegt visus plānus. Ja tu kādu mīli, tu noteikti viņu nepievilsi, lai arī kas nenotiktu. Tu vairāk par jeb ko citu godā jūsu mīlestību.

Strēlnieks

Tu esi optimistiski noskaņots cilvēks, kurš tic, ka dziļi sirdī visi ļaudis ir labi. Šāds pozitīvs vēriens uz dzīvi ir patiesi lielisks, tas spēj nomierināt ikvienu, ko satiec savā ceļā.

Mežāzis

Tu esi gudrs, apņēmīgs un ambiciozs. Cilvēki labprāt atrodas tev blakus, bet tikai daži spēj izturēt tevis noteiktos kritērijus. Ja tu kādu mīli, šis cilvēks kļūst par tavu dzīvi, lai arī kas notiktu, tu vienmēr būsi līdzās savai otrajai pusītei.

Ūdensvīrs

Tev patīk palīdzēt cilvēkiem, sniegt padomu un būt blakus, kad tev tuvajiem cilvēkiem tas nepieciešams.

Zivis

Izdomas bagāts, radošs un sirdssilts, tu esi patiess mīlnieks.

Pievienot komentāru