Šajās zodiaka zīmēs dzimst pašas kaprīzākās sievietes

Šīs sievietes pavisam noteikti ir lieliskas draudzenes un sievas, tomēr ik pa laikam var izrādīt pat dīvainas kaprīzes.

LAUVA

Lauvai ir svarīga sava pašcieņa. Viņa nesamierināsies ar mazumiņu, ja zinās, ka var tikt pie kaut kā labāka. Ir grūti izdabāt viņas vēlmēm, jo Lauvai to ir daudz. Dažreiz liekas, ka viņa pati nezina, ko grib… bet viņa noteikti zina, ko viņa negrib, un viņa nekautrēsies to arī izrādīt.

Sievietei – Lauvai vienmēr ir svarīgi labi izskatīties. Viņa nedosies uz pasākumu, izskatoties briesmīgi. Pat vienkāršā kleitā viņa izskatīsies kā balles karaliene. Izskatoties neatvairāmi, viņa arī nepievērsīs uzmanību nevīžīgiem un stipri iereibušiem vīriešiem. Turklāt, nedomā, ka vari viņai uzsaukt dzērienu pēc saviem ieskatiem. Viņa dzers tikai to, kas viņai pašai patīk. Un dejai piekritīs tikai tad, ja viņai konkrētais vīrietis liksies pievilcīgs.

JAUNAVA

Sieviete – Jaunava zina, ko grib un kā tikt pie kārotā. Viņu neapmierina mazumiņš, viņa vienmēr tiecas pēc tā labākā. Savu nepatiku pret kādu konkrētu lietu vai pat cilvēku ilgi nespēj noslēpt, jo viss ir rakstīts viņas sejā un attieksmē.

 

 

Jaunavas ir ļoti izvēlīgas, pat partneru ziņā. Viens nepareizs gājiens, un Jaunava jau sen ir atmetusi vēlmi ar tevi uzsākt attiecības. Visam ir jābūt perfekti, vai vismaz tuvu tam.

STRĒLNIEKS

Strēlnieces apvieno vienkāršību un eleganci, tomēr arī viņām ir savi standarti un principi. Viņa neļaus daudzām lietām notikt, ja viņai kaut kas nepatiks. Strēlniece ir sieviete ar viedokli. Viņai patīk kontrolēt situāciju, un viņa necieš tikt ierobežota. Ja kāds viņu mēģina ierobežot, viņa nekavējoties parāda savas spītnieces dabu.

Pievienot komentāru