Lūk, ko cilvēka dzimšanas mēnesis atklāj par viņa kaislīgo pusi!

Maijs

Viņi vēlas, lai TAS būtu patīkams un juteklisks. Viņi izbauda pašu procesu, tāpēc dod priekšroku zīda palagiem un īpaši piedomā pie dekorācijām, lai radītu vajadzīgo noskaņu, citādi nekas nesanāks.

Jūnijs

Jūnijā dzimušie cilvēki vēlēsies izmēģināt visas pozas, kādas vien eksistē, jo viņiem ir jāzina viss par visu. Lai arī viņi nav tik enerģiski kā, piemēram, februārī dzimušie, šī īpašība viņiem piemīt. Ja vēlies nerātnas sarunas, viņi noteikti tev palīdzēs, bet ja piedāvāsi TO pa telefonu, viņi tevi dievinās.

Jūlijs

Šiem cilvēkiem mīlas jomā ir vajadzīga emocionālā saikne. Viņi vēlas justies droši, kā arī būs gatavi darīt visu, lai apmierinātu partneri. Viņiem patīk uzņemties rūpes par otru, sagādāt viņam baudu un apmierināt visas vajadzības.

Augusts

Augustā dzimušie ir vai nu ļoti savtīgi vai ļoti dāsni. Viņi vēlēsies pārliecināties, ka partnerim ir viss nepieciešamais, vai arī viņi pārgulēs ar kādu un uzreiz dosies prom. Viņiem nepatīk, ja kāds diktē, kas jādara, un viņu ego ir ļoti viegli ievainojams.

Septembris

Šie cilvēki ir kaislīgi, bet vienmēr kontrolē savas emocijas, tāpēc mīlas jomā būs krietni jāpiestrādā pie tā, lai spētu pilnīgi atbrīvoties un tikt arī līdz kulminācijai. Viņi uzreiz nepiekritīs TĀDA veida attiecībām, bet ja ir iesaistītas arī emocijas, nav nekā tāda, ko viņi negribētu darīt.

Oktobris

Viņi vēlas iztēloties romantisko un kaisles pilno ainu un pastāstīs, kā tas būs un kā tu jutīsies. Pēc tam viņi lēnām to īstenos. Viņi rūpīgi piedomā pie tā, lai process sagādātu baudu pēc iespējas ilgāk. Oktobrī dzimušie cilvēki varbūt nav tik kaislīgi, bet vienmēr parūpēsies par otru cilvēku un sagādās arī romantisku noskaņu.

Novembris

Novembrī dzimušie rada īstu piemēru tam, kādam jābūt mīlēšanās procesam. Viņi pārņem varu pār partneri un vēlas, lai otrs darītu tāpat. Viņi vēlas izmēģināt pilnīgi visu, lai tikai varētu teikt, ka to ir darījuši.

Decembris

Decembrī dzimušie cilvēki ir ļoti radoši. Viņiem patīk izdomāt scenārijus un lomu spēles. Dažreiz ir grūti atrast emocionālo saikni, bet viņi parūpēsies par to, lai katrs baudas un kaisles piedzīvojums būtu interesants.

Pievienot komentāru