Lūk, ko cilvēka dzimšanas mēnesis atklāj par viņa kaislīgo pusi!

 

Vai zināji, ka par tavu gultas dzīvi ļoti daudz var pastāstīt ne tikai tava Zodiaka zīme, bet arī dzimšanas mēnesis?

Jā, izrādās, ka tas, kurā no mēnešiem cilvēks ir dzimis, daudz ko liecina par to, kāds viņš ir intīmajā jomā. Piemēram, ziemā dzimušie mīlas jomā pilnīgi noteikti nav tādi paši kā vasarā dzimušie! Uzzini, kāds esi tu!

Janvāris

Janvārī dzimušie cilvēki šajā ziņā ir nedaudz konservatīvi, taču ja viņiem kāds tiešām patīk, viņi uzstājīgi centīsies iegūt kāroto. Šiem cilvēkiem ļoti patīk eksperimentēt gultā. Varbūt tā nešķiet, bet viņu trakulības ir vienā līmenī ar novembrī dzimušajiem.

Lasi vēl: Mīlēšanās horoskops. Vēršiem svarīgākais gūt baudu, Dvīņiem patīk eksperimentēt

Februāris

Februārī dzimušie cilvēki ir piedzīvojumu meklētāji. Viņi ir kaislīgi, taču to uzreiz neizrāda. Prātā viņi koncentrējas uz vispārīgām un praktiskām lietām, tāpēc otram ir jāpapūlas, lai spētu radīt arī emocionālo saikni. Nav tā, ka šī saikne neveidojas, bet ir jābūt gatavam strādāt pie tās.

Marts

Šiem cilvēkiem patīk pavadīt laiku gultā. Mīlas jomā viņi ir ļoti enerģiski un emocionāli tuvi otram cilvēkam, tāpēc sniedz visu, kas viņiem ir. Bieži vien viņi spēj pacelt gultas pieredzi pilnīgi jaunos augstumos.

Aprīlis

Aprīlī dzimušie cilvēki ir ļoti neatkarīgi, un parasti atdod sevi visu. Mīlas jomā viņi ir enerģiski un ļoti kaislīgi, taču mēdz būt tā, ka viņiem otrs cilvēks ļoti ātri apnīk.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru