Pamatā kondensētais piens un saldais krējums. Saputo paciņu saldā krējuma, ja vēlas var pielikt piedevas, kā 1 ēd.k kakao, 1/2 glāzi mērcēas rozīnes, 1 ēd.k zemessriekstu sviestu, 1 apelsīna sulu, tad lej kondensēto pienu, receptē uz 200 g saldā krējuma 1 bundžiņa kondensētā piena, man tas šķiet par saldu, es leju mazliet vairāk kā pusi bundžiņas, tad uz lēniem putotāja apgriezieniem ,visu samaisa, lej traukā un glabā saldētavā.
Droši var eksperimentēt ar piedevām, var nelikt, būs baltais saldējums.
Riktīgs treknumiņš un saldumiņš, tomēr bez liekām E vielām.
Ēdam ar mēru!, Viegli teikt, grūtāk neielikt 2.porciju, jo ļoti garšīgs.
Recepte: Anna Meija