Meitene atteicās no ēdiena, taču turpināja pieņemties svarā. Kas to būtu domājis: lai notievētu, ir jāēd tik, cik lien!

Jauna britu meitene centās ēst mazāk, lai nomestu liekos kilogramus, bet tik un tā svars tikai nāca klāt. Tomēr viņa atrada savu paņēmienu, kā tikt galā ar problēmu, un tas var likties neracionāls, taču lieliski darbojas. Meitene sāka sātīgi ēst no rītiem, un progress nelika sevi ilgi gaidīt. Tiesa gan, viņas noslēpums ir ne tikai sātīgajās brokastīs.

Džūlijai Dubhakulai no Lielbritānijas nekad netika novērotas problēmas ar lieko svaru, taču pēc meitas piedzimšanas viss mainījās. Viņa sāka strauji pieņemties svarā, un tas meitenei izvērtās par veselu traģēdiju. Jaunā sieviete mēģināja samazināt apēstā daudzumu, taču kļuva tikai ļaunāk.

Džūlija atteicās no brokastīm, cerot, ka, samazinot apēsto kaloriju daudzumu, viņa sāks tievēt. Taču tā vietā viņai, tieši otrādi, kilogrami vēl straujāk sāka nākt klāt, sasniedzot jau rekordlielu skaitli 75 kg.


Tievēšanas procesā
Tad Džūlija sāka izpētīt problēmu un uzzināja, ka notievēt var, pat ēdot tikai fastfūdus, galvenais, lai ēdiens nebūtu pārāk dažāds. Sev viņa izvēlējās dabiskos produktus un pilnībā atteicās no pārstrādātajiem.


Viņa sāka sātīgi ēst no rītiem. Viņas ēdienkarte sastāvēja ne tikai no putrām, graudaugiem, augļiem un dārzeņiem. Džūlija sev gatavoja sacepumus, lazanju, sautētu gaļu u citus ēdienus, kas nu nekādā veidā nevarētu asociēties ar slaidu figūru. Taču izrādījās, ka tieši tas Džūlijai bija vajadzīgs.

Jaunā sieviete pamazām sāka zaudēt svaru un, kā saka viņa pati, viss pateicoties tam, ka sastāvdaļas savai kulinārijai viņa pērk negatavotas. Dārzeņus tikai svaigus, nevis saldētus, jēlu gaļu bez konservantiem. Ja buljonu, tad tikai pašas vārītu.

Džūlija saprata, ka apstāties pie sasniegtā nevajag, un nolēma pievienot arī fizisko aktivitāti. Sākumā viņa skrēja īsās distances, taču pēc tam viņai tas iepatikās, un meitene jau sāka piedalīties 10 km skrējienos un pusmaratonos.

Rezultātā septiņu mēnešu laikā Džūlija nometa 15 kg svara un tagad sver 60 kilogramus.

“Kādreiz es biju tā meitene, kura domāja, ka nekad nespēs pa īstam būt laimīga, skatoties uz sevi spogulī. Nekad, pat savos visdrosmīgākajos sapņos es nedomāju, ka tas kļūs iespējams pēc bērna piedzimšanas, bet jūs tikai paskatieties uz mani!”

Ja Džūlijas diētas efektu varētu izskaidrot ar atteikšanos no pārstrādātiem produktiem un lielu fizisko aktivitāti, tad kādas austrālietes ēšanas metode liekas neticama – viņa katru dienu ēd šokolādi un pončikus, un turpina tievēt.

Pievienot komentāru