Mēness kalendārs. Labvēlīgās dienas martā

1. marts 

Šī diena ir ļoti labvēlīga tam, lai risinātu dažādus sadzīves jautājumus. Ģenerāltīrīšana, plauktu kārtošana un atbrīvošanās no visa liekā un nevajadzīgā ļaus jums radīt pozitīvu enerģiju mājās. Arī sadzīviski pirkumi solās būt visnotaļ veiksmīgi.

7. marts 

Lieliska diena produktīvam darbam. Dažādu jautājumu risināšana, kas saistīti ar dokumentāciju un finansēm, neaizņems daudz laika, ja vien jūs spēsiet savlaicīgi veikt savus ikdienas uzdevumus un neatgriezties pie tiem nākamajā dienā.

8. un 9. marts

Šajās dienās jūs sajutīsiet ļoti lielu spēku pieplūdumu. Lielisks laiks aktīvai atpūtai. Pastaigas svaigā gaisā, joga vai jebkurš cits sporta veids liks jums justies daudz labāk. Šajās dienās ir ļoti svarīgi pievērsties sev.

14. un 15. marts 

Šajās dienās jūs droši varat mesties avantūrās. Jauna frizūra vai garderobes atjaunošana palīdzēs jums piesaistīt svarīgu cilvēku uzmanību un gūt panākumus jebkurā dzīves sfērā. Lai veiksme jūs nepamestu, pacentieties atrast kopīgas intereses ar jauno paziņu loku, kā arī nekautrējieties runāt par savām stiprajām un vājajām pusēm.

22. un 23. marts 

Šis periods ir īpaši labvēlīgs laiks ģimenei un draugiem, tāpēc aiciniet ciemos gan radiniekus, gan draugus un pavadiet laiku kopā ar saviem mīļajiem. Ja jūsu dvēselei prasās pēc apstākļu maiņas, tad vakars pilsētā ar draugiem, kino vai teātra apmeklējums palīdzēs jums izklaidēties un atmest visas sliktās domas. Arī jaunas iepazīšanās šajā laikā solās būt visnotaļ interesantas, kas gala rezultātā var novest pie patiesas draudzības.

Lasi vēl: 2018. gada horoskops pa mēnešiem; septembris būs mīlestības laiks!

Pievienot komentāru