Katras Zodiaka zīmes īss raksturojums; Vērši iemīlas uz mūžu, bet Mežāži ir vislabākie!

Katrs no mums reizi pa reizei pievēršas astroloģijai, mēģinot izzināt sevi vai arī kādu citu, jo nav noslēpums, ka sava daļa taisnības tajā visā ir! 

Mēs pārbaudām astroloģisko saderību ar savu otro pusīti, mēdzam lasīt arī dienas, nedēļas, mēnešu un gada horoskopus, lai kaut nedaudz ielūkotos nākotnē, un izzinām paši sevi!

Tev ir tāda iespēja arī tagad! Izlasi un uzzini, kādas īpašības visprecīzāk raksturo katras Zodiaka  zīmes pārstāvi!

Lasi vēl: Finansiālās labklājības horoskops pēc Zodiaka zīmju stihijām

 

AUNS

Ja Aunam kāds patiešām interesē, viņš nekad nepadosies. Auns par sevi ir ļoti augstās domās, taču tas bieži vien ir arī pamatoti. Auns ir ļoti labs draugs, tāpēc nebaidies viņam uzticēties!

VĒRSIS

Vērša stūrgalvība bieži vien var būt ļoti kaitinoša. Vērsim ir savs viedoklis, un viņš ir gatavs līdz pēdējam pierādīt savu taisnību. Vērsis ir arī ļoti emocionāls – ja patiešām iemīlas, tad tas ir uz mūžu.

DVĪŅI

Dvīņiem piemīt divas personības – ļaunā un labā. Ja ieslēgta labā, tad Dvīnis ir cilvēks, kuram uzturēties blakus ir ļoti patīkami, ja ļaunā – nekavējoties laidies lapās!

VĒZIS

Vēzis ir ļoti intuitīvs un jutīgs – viss sliktais, ko viņam pateiksi, paliks atmiņā uz mūžu. Vēzim ļoti svarīga ir ģimene un māju sajūta. Viņam nepatīk atrasties lielās kompānijās.

LAUVA

Kad pie apvāršņa parādās Lauva, to pamana pilnīgi visi. Lauva ir līderis – viņš prot vadīt un pamācīt, tādēļ viņam uzticas ļoti daudz cilvēku, taču viņi nav lētticīgi un neļaus sev kāpt uz galvas!

JAUNAVA

Jaunavas ir bezgala kārtīgas un tīrīgas. Visapkārt pilnīgi noteikti ir jāvalda kārtībai, pretējā gadījumā Jaunava nejutīsies komfortabli. Pirms kaut ko uzsākt darīt, Jaunava vispirms visu kārtīgi izanalizē.

SVARI

Svari visu cenšas turēt līdzsvarā – ģimeni, mīlestību, izglītību, darbu. Svari mīl mieru,tāpēc viņiem patīk būt vieniem – tā viņi spēj sevi atrast. Izteikti estēti, kas dievina visu skaisto.

SKORPIONS

Skorpions ir ļoti kaislīgs un piedzīvojumu kārs. Skorpionam ļoti svarīga ir mīlestība, taču iemīlēšanās bieži vien sagādā grūtības. Kad viņš atrod savu partneri, tas ir uz ilgu laiku.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir ļoti dzīvespriecīgs. Viņam patīk atrasties skaļās kompānijās, mīl jautrību un alkst pēc jauniem piedzīvojumiem, taču tas Strēlniekam bieži vien liek rīkoties neapdomīgi, ko vēlāk nākas nožēlot.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir labākais. Viņš nekad neapstājas ceļā uz mērķi. Mežāzim nepatīk zaudēt, tāpēc viņš vienmēr dara visu, lai uzvarētu, kas arī pārsvarā viņam sanāk.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram ļoti patīk atrasties kustībā. Viņš kustas uz priekšu ar lielu optimismu un mīlestību pret dzīvi, taču viņam patīk izrādīties, kas, bez šaubām, ne visai patīk apkārtējiem.

ZIVIS 

Zivis mēdz būt ļoti slinkas, bet tas tikai tādēļ, ka dziļi sirdī viņas ir mākslinieces. Zivis ir emocionālas, kaut arī no malas to tā īsti nevar redzēt. Viņām ļoti svarīga ir mīlestība. Slikti pārdzīvo šķiršanās.

Lasi vēl: Uzzini, kuru Zodiaka zīmju vīrieši visbiežāk “laiž pa kreisi”! Izrādās, ka neuzticība iet roku rokā ar romantiku!

Pievienot komentāru