Mēness kalendārs: šīs nedēļas (24.07. – 30.07.) labvēlīgās dienas!

Jūlijs straujiem soļiem tuvojas savai izskaņai, taču vasara turpinās un mums priekšā vēl noteikti ir ļoti daudz siltu un saulainu dienu, taču šoreiz mēģināsim ielūkoties šīs nedēļas labvēlīgajās dienās! 

Tādu šajā nedēļā ir ne mazums, kas nozīmē to, ka jūlija noslēgums solās būt visnotaļ veiksmīgs, tāpēc mēģināsim šo labvēlīgo laiku izmantot savā labā, jo veiksme šajā periodā pilnīgi noteikti būs mūsu pusē!

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

Trešdiena, 26. jūlijs

Šī nedēļas diena tiks aizvadīta Jaunavas zvaigznājā. Ļoti labvēlīgs laiks pārdomātam, rūpīgam un monotonam darbam. Finanšu darījumi šajā laikā var atnest ļoti labu peļņu.

Piektdiena, 28. jūlijs

Ļoti piemērots laiks dvēseliskai atpūtai, harmonijas rašanai un jūtu izrādīšanai. Nav ieteicams uzsākt kaut ko globālu. Labāk pabeigt iesākto un koncentrēties uz atpūtu. Veiksmīgs laiks, lai pievērstos mīlestības, jaunu paziņu un tuvības meklējumiem. Kopīga laika pavadīšana ar savu otro pusīti šajā dienā sagādās īpaši daudz prieka.

Sestdiena, 29. jūlijs

Ļoti veiksmīga diena aktīvai rīcībai, disciplīnai un apņēmībai. Iekšējā enerģija turpinās pieaugt, zudīs nogurums. Viss solās attīstīties ļoti veiksmīgi, ja vien ticēsiet saviem spēkiem. Iespējama paaugstināta emocionalitāte.

Svētdiena, 30. jūlijs

Šajā dienā Mēness ieies Skorpiona zvaigznājā. Iestāsies daudz labvēlīgāks periods tam, lai atbrīvotos no pagātnes neveiksmēm, pārdzīvojumiem un aizvainojumiem. 8 Mēness diena ir pārmaiņu laiks ļoti dziļā līmenī. Mēness enerģija tiks novirzīta uz cilvēka iekšējo pasauli, tāpēc ikdienas darbībās varētu būt vērojama apātija un pasivitāte.

Pievienot komentāru