Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (25.12. – 31.12.) labvēlīgās dienas!

Decembris straujiem soļiem tuvojas savai izskaņai un līdz ar to mēs iesoļosim arī 2018. gadā, taču līdz tam vēl ir vesela nedēļa! 

2017. gada pēdējā nedēļa… kāda tā būs?! To visu mēs uzzināsim, ielūkojoties Mēness kalendārā. Varam pačukstēt, ka šīs nedēļas vislabvēlīgākā diena solās būt ceturtdiena, 28. decembris, bet cik veiksmīgas būs pārējās dienas?! Kāda būs šī gada izskaņa?!

Lasi vēl: Horoskops. Ziemā dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

Pirmdiena, 25. decembris 

Šajā dienā jums vajadzētu klausīt savai sirdij. Intuīcija jūs pilnīgi noteikti nepievils un nepametīs grūtā brīdī, it īpaši tādā gadījumā, ja jūsu darbs ir saistīts ar kaut ko radošu. Pacentieties uzticēties savām sajūtām, pasaules redzējumam. Iespējams, ka šajā pirmdienā jums tiks dota pēdējā iespēja mainīt esošo situāciju.

Ļoti labvēlīga diena arī romantikai un mīlestības meklējumiem. Paaugstināsies seksuālā enerģētika. Iespējams, ka jūs spēsiet rast sevī spēkus atjaunot kādas jums svarīgas attiecības.

Ceturtdiena, 28. decembris 

Šī solās būt gada pēdējās nedēļas labvēlīgākā diena. Katram no mums stāvēs blakus veiksme. Vairāk laika vajadzētu veltīt plānošanai. Tas attiecas uz jebkuru dzīves sfēru. Aktivizēsies smadzeņu darbība, tāpēc grūtu intelektuālo uzdevumu risināšana prasīs mazāk laika un resursu.

Piektdiena, 29. decembris 

Relaksācija – tas ir labākais, kas piektdienā var būt. Pilnīgi noteikti ļaujiet sev šajā dienā atpūsties, atpūtiniet prātu, bet kas attiecas uz fiziskām darbībām – ļoti labvēlīgs laiks aktīvai atpūtai.

Svētdiena, 31. decembris 

Visums ir ieinteresēts tajā, lai Vecgada vakarā visiem būtu labs noskaņojums. Problēmas aizies otrajā plānā, ja vien neturpināsiet domāt par pagātni un nākotni. Jūsu uzdevums šajā dienā ir koncentrēties uz realitāti.

Pēdējos svētku sagatavošanas darbus labāk darīt saskaņā ar plānu, neatejot no tā ne uz soli – lai viss ir tā, kā esat iecerējuši agrāk.

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru