Mežāzis. Psiholoģiskais portrets.

Mežāži ir apveltīti ar pietiekami lielu enerģiju, taču šī Zodiaka zīme tāpat tiek pieskaitīta pie pasīvajām.

To var izskaidrot ar to, ka šie cilvēki cenšas saglabāt to, kas viņiem jau ir, nevis mēģina tērēt enerģiju uz to, lai iegūtu kaut ko vairāk. Tas attiecas ne tikai uz naudu un materiālajiem labumiem, bet arī emocijām. Mežāži nesāks aktīvi strīdēties, lai aizstāvētu savu viedokli. Viņi paliks pie tā un cītīgi vāks pierādījumus pašu taisnībai.

 

Lasi vēl: 5 labākās Mežāžu rakstura iezīmes

 

Mežāžus reti kad piemeklē neveiksmes. Viņi iet uz savu mērķi, turklāt reizēm, kad viņu interese par to ir zudusi, Mežāži vienkārši iet pa inerci.

Šajā zīmē dzimušie ir ļoti rezervēti un neizrāda savas emocijas, taču tas nenozīmē, ka kaislības viņiem ir svešas. Visus savus pārdzīvojumus viņi slēpj dziļi sevī un uzticas tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Kāpēc tu esi tik kaitinošs?! Atbildi pateiks tava Zodiaka zīme!

Daudzus Mežāžus var atšķirt pēc viņu pesimisma. Viņi tic saviem spēkiem, taču nespēj atbrīvoties no domas, ka apstākļi vienmēr ir pret viņiem, kā arī bieži vien šīs zīmes pārstāvji uzskata sevi par neveiksminiekiem. Pamats tam ir, jo reti kuram Mežāzim dzīvē viss nākas viegli, taču reti kurš arī spēj tik ļoti priecāties par savām uzvarām.

Iedzimtā atbildības sajūta liek viņiem rūpēties par tiem, kuri ir vājāki, tomēr nav tā, ka viņiem nav savtīgu nolūku. Parasti Mežāži par šādu rīcību gaida kaut kādu pateicību. Ja to nedabū – kārtējo reizi pārliecinās par to, cik pasaule ir netaisnīga!

Pievienot komentāru