Mīlestības horoskops marta mēnesim – viss notiks tad, kad to vismazāk gaidīsi

Lūk, kas tevi sagaida martā, atkarībā no tavas zodiaka zīmes!

 

 

AUNS

Mīlestība Auniem teju dzīsies pakaļ pēc 22.marta, kad parādīsies vairākas iespējas uzsākt jaunas attiecības un atšķirt jaunu un baltu lapu dzīvē. Partnerī izteikti meklēsi ko tādu, kas tevi iedvesmotu kļūt par labāku cilvēku, par visiem spēkiem mēģināsi izvairīties no toksiskām attiecībām.

Tiem, kas strādā iestādēs, kur ikdienā jāsaskaras ar lielām cilvēku plūsmām, izredzes atrast potenciālo partneri būs īpaši augstas.

Ja esi attiecībās, tad smagi ies tieši tavam partnerim. Būsi latiņu pacēlis pavisam augstu, tā, ka partneris nespēs tikt līdzi taviem standartiem. Tēmas, kas saistītas ar ģimenes pieaugumu labāk neskart.

VĒRSIS

Vēršiem arī pastāv iespēja iepazīties, tomēr tas, visticamāk notiks tur, kur to vismazāk gaidīsi, piemēram, bibliotēkā vai kādā reliģiskā iestādē. Mēneša beigās mīlas dzīve manāmi uzlabosies. Būs lietas, kas tevi ar tavu partneri šķirs, tomēr šādām grūtībām izejot cauri, jūsu attiecības kļūs tikai stiprākas.

Šis Vēršu sievietēm ir labs laiks, kad palikt stāvoklī.

DVĪŅI

Dvīņiem marta mēnesis sola ļoti neparastus notikumus. Planētu stāvoklis negatīvi ietekmēs tavu attieksmi pret apkārtējiem. Daudzas situācijas būs ļoti neizprotamas un dūmakainas, līdz neuzzināsi visus faktus. Šajā mēnesī Dvīņiem ir jābūt ļoti pacietīgiem – neizdari priekšlaicīgus secinājumus.

Daži Dvīņi var atjaunot attiecības ar bijušo partneri, tomēr, pirms to dari, kārtīgi apdomājies!

Tiem Dvīņiem, kuriem ir bērni, var rasties zināmas problēmas ar atvasītēm – sargiet viņu veselību!

VĒZIS

Vēžiem marta mēnesis sola nepatstāvību attiecību sfērā, jo īpaši mēneša beigās. Mēģini izvairīties no tādām attiecībām, kurās partneris šķiet pārāk apsēsts ar tevi – tev būs izteikti stipra vēlme ik pa laikam pabūt vienatnē.

Ja esi precējies un vēlies bērnus, tad šis lēmums būtu vēlreiz kārtīgi jāapdomā un jautājums ar partneri vēlreiz jāpārcilā. Varbūt šis tomēr nav piemērots laiks ģimenes pieaugumam?

LAUVA

Pirmā marta mēneša nedēļa ir ideāla, lai uzsāktu jaunas attiecības vai ar nodomu meklētu potenciālo partneri. Iespējams, ka apsvērsi domu par iepazīšanos internetā.

Šajā periodā Lauvām ļoti svarīgi būs izvērtēt, kuri draugi ir īsti un kuri ne, tomēr to uzzināsi tikai pašās grūtākajās dzīves fāzēs. Tiem, kas nesen uzsākuši attiecības, nevajadzētu novērsties no draugiem.

JAUNAVA

Jaunavām šis ir ballēšanās un socializēšanās periods, kad dzīvē parādīsies kaut kas jauns – tas tev palīdzēs izbēgt no ikdienas rutīnas.

Attiecībās esošie ar partneri meklēs vairāk brīvības un radošu darbību. Pagaidām nevēlēsieties jaunus pienākumus, kā arī neplānosiet ģimenes pieaugumu.

Daži Jaunavas zvaigznājā dzimušie šajā mēnesī ar esošo partneri var izšķirties, bet citi – atrast savu mūža mīlestību, jo brīvajām Jaunavām būs neskaitāmas iespējas iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

SVARI

Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad vari saskarties ar situāciju, kur tavi ģimenes locekļi būs pret tavu mīļoto cilvēku, tomēr ne uz mūžu, šis “nīšanas periods” norimsies pašās marta beigās.

Mēneša beigās pieaugs romantika, daži sāks plānot ģimenes pieaugumu.
Tie Svari, kuri ir brīvi, mīlestību atradīs ģimenes draugu lokā vai kādā sabiedriskā pasākumā, it īpaši, ja tas ir saistīts ar sportu.

Ļoti daudz impulsīvu darbību un negaidītu notikumu. Iespējama attiecību pārtraukšana vai laulības šķiršana. Esi gatavs neparastiem un dzīvi mainošiem notikumiem!

SKORPIONS

Skorpioniem marta mēnesī būs plašas iespējas izveidot jaunas partnerattiecības. Līdz 22. martam zvaigznes sola īpašu veiksmi, kur potenciālo partneri vari sastapt sabiedriskos pasākumos, ballītēs un sporta zālē.

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad mēneša beigās tās vai nu izjuks vai kļūs pavisam nopietnas.

Precētie Skorpioni meklēs iedvesmu seksuālajā dzīvē, līdz 23. martam būsi izteikti kaislīgs un seksuāls. Pēc tam pievērsīsies karjerai un citām nodarbēm, kur izlikt seksuālo frustrāciju.

STRĒLNIEKS

Mīlestība un viss, kas ar to saistīts notiks pavisam dabiski – nebūs nekādas steigas, spiestu rīcību, viss ritēs kā pa diedziņu. Tomēr, mēneša beigās situācija kļūs sarežģītāka, pateicoties planētu izvietojumam. Iespējams, ka jums būs kāds pārbaudījums attiecībās, ar kuru nāksies tikt galā. To pārdzīvojot, attiecības kļūs stiprākas.

Atsevišķi Strēlnieki marta mēnesī apprecēsies. Sievietēm pozitīvs periods, kad ieņemt bērniņu.

MEŽĀZIS

Saturns uz Mežāža attiecībām atstās milzīgu ietekmi. Visa šī attiecību padarīšana šķitīs mulsinoša un nesaprotama. Lai vai kā, ja esi vēlējies uzsākt kādu afēru, tad šis tam ir piemērots laiks. Meklēsi jaunus un sev neraksturīgus piedzīvojumus un pieredzi.

Brīvie Mežāži var arī uzsākt attiecības ar kādu no darba, tomēr to uzsākšanai būs nepieciešama lielāka drosme, nekā cerēts.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem marta mēnesis sola bagātīgas iespējas izveidot jaunas partnerattiecības. Tie Ūdensvīri, kuri mācās vai studē, mīlestību atradīs vietā, kas saistīta ar izglītību. Svarīgi būs atrast kādu, kas ir inteliģents, gluži tāpat kā tu!

Kāds lēmums, kuru pieņemsi, krasi izmainīs tavas pašreizējās attiecības, tāpēc esi prātīgs, jo, nepareiza lēmuma gadījumā, nāksies piedzīvot šķiršanos.

Precētie pāri par bērniem gan vēl nedomās, jāsaka, ka šis tam arī nebūtu tik piemērots laiks, jo vēlēsies brīvību. Marta beigās vari uzsākt jaunu hobiju.

ZIVIS

Būs problēmas ar komunikāciju, jo īpaši tiem Zivju zvaigznājā dzimušajiem, kuri ir precēti. Pastāv augsts risks izšķirties, tāpēc emociju iespaidā centies nepateikt ko tādu, kas varētu aizvainot tavu mīļoto cilvēku.

Brīvajām Zivīm situācija gan būs daudz  gaišāka un pozitīvāka. Daži uzsāks ilgstošas attiecības, bet citi, kuri ir aizņemti – apprecēsies.

Iespējams, ka apsvērsi domu par iepazīšanos internetā, tomēr ar to jābūt prātīgam. Neko nesasteidz, viss tāpat notiks tā, kā tam jānotiek!

Pievienot komentāru