Martā dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pār martā dzimušajiem valda Jupiters. Jūs esat ļoti pieklājīgi, atsaucīgi, dāsni un ar plašu redzējumu uz lietām. 

Jau no dabas apveltīti ar asu prātu un labu intuīciju. Jūs esat ambiciozi un jūtat, ka jums ļoti labi jāpārzina sava lieta. Lojāli attiecībā pret draugiem un ļoti atbildīgi tajā, kas attiecas uz jūsu tuviniekiem. Cienāt un ievērojat likumus un kārtību. Tā kā ļoti viegli uzticaties citiem, jums apkārt ir ļoti daudz viltus draugi.

Jūs sevī ietverat divus cilvēkus, un jūsu rīcība ir atkarīga no tā, kurš no tiem konkrētajā brīdī pār jums valda. Jums piemīt gan mistiskā puse, gan praktiskā. Šajā mēnesī ļoti bieži dzimst mākslinieki, mūziķi un rakstnieki.

VESELĪBA

Visas jūsu slimības parasti ir psiholoģiska rakstura. Jūs ciešat no depresijas, bezmiega, nervu sistēmas traucējumiem. Tāpat jūs mēdz piemeklēt reimatisms, zarnu trakta problēmas un sāpes kājās. Paaugstinātā nervozitāte bieži vien nelabvēlīgi ietekmē arī jūsu gremošanas sistēmu un asinsriti.

LAULĪBA UN DRAUGI

Jūs pievelk cilvēki, kas dzimuši no 21. jūnija līdz 20. jūlijam, no 21. oktobra līdz 20. novembrim un no 19. februāra līdz 20. martam. No šo cilvēku vidus jums vajadzētu izvēlēties arī savu laulību partneri. Tāpat jums ir ļoti laba saderība ar tiem, kas dzimuši jebkura mēneša 3., 12., 21. vai 30. datumā.

Marta vīrietis

Jūs esat emocionāli un jūtīgi. Jūs gribat visu un uzreiz, vēl pirms esat kaut ko palūguši. Jūs nekad neaizdomājaties par to, ka lielā mērā viss ir atkarīgs no jums pašiem. Jūsu kaislības ir dzīvnieciskas un ļoti spēcīgas. Jūs mīlat bērnus, un arī paši kaut kādā ziņā esat bērni.

Marta sieviete

Jums patīk komforts, sapņojat par greznu dzīvi. Jūs esat vienkārši brīnišķīgas un arī talantīgas, taču lielāko daļu laika slinkojat, meklējot izklaides iespējas. Tad, kad esat labā noskaņojumā un ar jūsu veselību viss ir kārtībā, jūs esat uzticamas, burvīgas un saprotošas sievas.

LAIMĪGĀS DIENAS

Otrdiena, ceturtdiena un piektdiena. Visas svarīgās lietas vajadzētu ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jums vajadzētu nēsāt dzeltenas, violetas purpura vai zaļas krāsas apģērbu. Tāpat šīs krāsas jūs varat izmantot arī interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Topāzs, safīrs un smaragds.

Pievienot komentāru