Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. oktobrim – randiņu laiks!

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā pret savu otro pusīti jābūt daudz rūpīgākiem, cenšoties pasargāt savu mīļoto cilvēku no nepiederošu personu padomiem. Izmantojiet savu labo noskaņojumu un šarmu, lai iedvesmotu savu mīļoto. Pārliecība par saviem spēkiem palīdzēs gūt jums panākumus.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu tikt skaidrībā ar savām jūtām. Vai patiešām ir vērts turēties pie aizejoša vilciena pēdējā vagona, lai gan pavisam drīz nāks nākamais, turklāt tas būs daudz labāks! Iespējams, ka jūs gaida kāda romantiska tikšanās, kas izmainīs jūsu attieksmi uz pozitīvo pusi!

LAUVA

Jūs šajā nedēļā tieksieties analizēt visas pozitīvās un negatīvās potenciālo partneru īpašības, kā arī izskatu, dvēseli, prātu un citas rakstura iezīmes, taču zvaigznes saka, ka šie jūsu sarežģītie aprēķini diez vai nesīs kaut kādu labumu. Svarīgas ir jūsu jūtas, nevis domas.

JAUNAVA

Kāda romantiska aizraušanās jums šajā nedēļā var sagrozīt galvu tā, ka jūs aizmirsīsiet par pilnīgi visu šajā pasaulē. Īpaši veiksmīga solās būt trešdiena – labāku randiņu dienu neatrast! Svētdien gan viss nebūs tik rožaini, jūsu aizraušanās objekts var padarīt jūs visnotaļ nervozas!

SVARI

Jūtas šajā nedēļā var valdīt par jūsu prātu, taču tas nebūt nav tas sliktākais, kas var notikt. Mīlestība šajā nedēļā prasīs upurus un ievērojamas pūles. Piektdiena – ļoti veiksmīga randiņu diena! Sestdienu jums vajadzētu mēģināt pavadīt kopā ar savu otro pusīti, taču ne mājās, dodieties kaut kur pie dabas.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā varat gaidīt kādus patīkamus pārsteigumus no savas otrās pusītes. Randiņos jūs spēsiet iepriecināt viens otru, turklāt šajā nedēļā tie būs ne mazums. Sestdienu pavadiet kopā ar savu mīļoto cilvēku – dodieties kādā garākā pastaigā!

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā it visā vajadzētu pieturēties pie zelta vidusceļa. Lai kas arī nenotiktu jūsu privātās dzīves sektorā, saglabājiet mēra sajūtu un pašcieņu, tajā pat laikā nepārvērtējiet savus principus. Reizēm labāk ir pabūt vienatnē.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā varat būt visnotaļ nelīdzsvaroti. No pacietības jūs varēs izvest pat neliels sīkums. Nepadoties kārdinājumam uzsākt vētrainu attiecību izskaidrošanu. Ja tomēr to darāt, tad vismaz pārbaudiet faktus!

ŪDENSVĪRS

Ir pienācis laiks mīlestībai un piedzīvojumiem. Baudiet harmoniju, ko sajutīsiet savā dvēselē un attiecībās, par kurām tik ilgi esat sapņojuši. Laiks, ko pavadīsiet kopā ar savu mīļoto cilvēku, sniegs jums mieru un laime sajūtu.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā būsiet ļoti pievilcīgas pretējā dzimuma acīs. Ļoti labvēlīgs laiks, lai iepazītos virtuālā vidē. Šī iepazīšanās var pārvērsties par ļoti nopietnu romānu! Ceturtdiena un piektdiena ir ļoti veiksmīgas dienas randiņiem!

Pievienot komentāru