Mīlestības horoskops no 5. līdz 11. novembrim – kāds tevī var iemīlēties!

 

LAUVA

Iespējams, ka Lauvas visu nedēļu būs aizņemtas ar kaut kādām sava mīļotā cilvēka lietām. Viņam šobrīd pilnīgi noteikti ir nepieciešams jūsu atbalsts, tāpēc ķerieties vien klāt viņa darbiem. Ja jūsu partneris ir Strēlnieks, Jaunava vai Vērsis, tad, visticamāk, jūs izpildīsiet dubultu darbu. Brīvās Lauvas tikmēr var gatavoties satikt savu likteni.

JAUNAVA 

Jaunavām šajā nedēļas nogalē vajadzētu atstāt savu partneri vienatnē ar sevi, lai viņš spēj aizpildīt savu privāto telpu ar draugiem un nedaudz atpūstos no attiecībām. Jums pret to jāizturas ar sapratni. Tas pilnīgi noteikti nepaliks nepamanīts un brīvdienās jūs gaida pārsteigums. Brīvajām Jaunavām otrdien, ceturtdien un svētdien vajadzētu atturēties no iešanas uz randiņiem.

SVARI

Svariem šajā nedēļā vajadzētu izvēlēties kādu konkrētu dienu, kuru pavadīt aktīvā atpūtā kopā ar savu otro pusīti, jo jums abiem šobrīd ir nepieciešamas jaunas emocijas un sajūtas. Brīvajiem Svariem vajadzētu aizdomāties par savas otrās pusītes psiholoģisko portretu, respektīvi, par to, kādu cilvēku jūs vēlaties redzēt sev blakus.

SKORPIONS

Skorpioniem šajā nedēļā vajadzētu pievērsties savas intīmās dzīves dažādošanai, tāpēc nekautrējieties un pajautājiet savam partnerim, ko viņš šajā jomā vēlas mainīt vai pamēģināt. Brīvajiem Skorpioniem ir visas iespējas satikt sava lielā mīlestības stāsta varoni.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šī solās būt visnotaļ mierīga nedēļa, taču kaut kādi jauni noteikumi ģimenē vai kopīgi izbraucieni var nevainagoties panākumiem un novest pie pastāvīgiem konfliktiem. Tāpat jūs gaida ļoti ikdienišķa rutīna. Visas svarīgās sarunas ar mīļoto cilvēku vajadzētu pārcelt uz nākamo nedēļu. Brīvie Strēlnieki var iepazīties ar kādu nelabvēli, tāpēc attiecībā pret jaunām paziņām esiet ļoti uzmanīgi.

MEŽĀZIS

Mežāži šajā nedēļā no sava partnera puses var sagaidīt visnotaļ neskaidru rīcību. Jūsu mīļotais ar kādu var aizrauties. Īpaši uzmanīgiem jums jābūt tad, ja jūsu otrā pusīte ir Auns vai Skorpions. Centieties ar viņu pavadīt kopā pēc iespējas vairāk laika, tad arī jūsu attiecības neviens nespēs sabojāt. Brīvie Mežāži var sajusties vientuļi, taču tas ir velti, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds jūsos ir iemīlējies.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā vajadzētu padomāt par apstākļu maiņu. Izbrauciens ārpus pilsētas vai pie draugiem satuvinās jūs ar partneri un dažādos attiecības. Brīvajiem Ūdensvīriem nedēļas sākumā vajadzētu izvairīties no iešanas uz randiņiem.

ZIVIS 

Zivīm šajā nedēļā vajadzētu iziet uz atklātu dialogu, kurā jūs varat izteikt visu, ko vēlaties vai nevēlaties redzēt savās attiecībās ar otro pusīti. Šis ir ļoti labvēlīga laiks, lai visu izrunātu bez konfliktiem. Brīvajām Zivīm šajā nedēļā vajadzētu veltīt laiku sev pašām.

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Zivis var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

Pievienot komentāru