Horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – spēcīga intuīcija!

Šī nedēļa kopumā solās būt visnotaļ labvēlīga. Notikumi attīstīsies, iesāktās lietas ies uz priekšu un nospraustie mērķi beidzot tiks sasniegti.

Trešdien un ceturtdien ļoti precīza praktiskā domāšana ies roku rokā ar emocionalitāti un bagātu fantāziju. Brīvdienās mērķtiecība savienosies ar spēcīgu intuīciju, bet attiecībās būs jūtama liela kaisle.

AUNS

Pirmajā nedēļas pusē zvaigznes jums iesaka daudz uzmanīgāk attiekties pret informāciju. Iespējams, ka dzirdēsiet kaut ko negatīvu, pacentieties izvairīties no tenkām. Zvaigznes pastiprinās jūsu spēju pārliecināt.

VĒRSIS

Ierastos ikdienas darbus šajā nedēļā nomainīs jauni uzdevumi. Zvaigznes aicina būt uzmanīgiem un ķerties šīm lietām klāt tad, kad esat sapratuši šī darba nianses. Jebkurā gadījumā – nenolaidiet rokas!

DVĪŅI

Pirmajā nedēļas pusē kaut kādu nopietnu šķēršļu dēļ var nākties mainīt ambīcijas, taču nelieciet augstāk par sienu, kā arī neizejiet uz konfliktiem.

VĒZIS

Jums šī pilnīgi noteikti nav tā labvēlīgākā nedēļa. Tas saistīts ar pārdzīvojumiem privātajā dzīvē. Iespējams, ka atrodaties uz šķiršanās robežas ar mīļoto cilvēku. Laiks visu mainīs. Pārslēdzieties uz darbu.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru