Nedēļas horoskops no 25. līdz 31. martam – lieli pārsteigumi!

Marts ir jau gandrīz beidzies, un pavasaris pilnīgi noteikti straujiem soļiem nāk un nāk, kas nozīmē to, ka līdz saulainajām un siltajām dienām ir atlicis pavisam nedaudz!

Šajā marta nedēļā ir vērts ieklausīties savā intuīcijā un to cilvēku padomos, kas ir objektīvi gudrāki. Iekšējā sajūta un citu cilvēku pieredze palīdzēs izvairīties no kļūdām gan darbā, gan saziņā ar cilvēkiem.

Šajā periodā tiek rekomendēts ļoti rūpīgi sadalīt ikdienas slodzi, atrodot iespēju arī atpūsties, tāpēc darbā pilnīgi noteikti ir vajadzīgi mazi, taču regulāri pārtraukumi.

 

AUNS

Nespējat tikt galā ar mājas lietām?! Ļoti labi! Zvaigznes šajā nedēļā paredz to, ka profesionālajā un privātajā dzīvē jums būs pilnīgs miers, līdz ar to jums ir ieteicams šo periodu izmantot tam, lai tiktu galā ar sadzīves lietām.

VĒRSIS

Jūs šajā nedēļā varat sagaidīt tādus pārsteigumus, no kuriem tā vien gribēsies priecīgi lēkāt uz vienas kājas, kliedzot “Dzīve, es tevi mīlu!” un apskaujot garāmgājējus. Par šī noskaņojuma iemeslu zvaigznes gan klusē, taču pienāks laiks un jūs paši visu uzzināsiet.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa sola jaunu iepazīšanos, kas liks jums iziet no ierastajiem rāmjiem. Ļoti svarīgi – nepaiet garām šim cilvēkam un pēc tam atrast laiku savā aizņemtajā grafikā, lai varētu mesties piedzīvojumos.

VĒZIS

Jums šī nedēļa ir ļoti labvēlīga tam, lai mainītu savu imidžu, taču runa neiet par radikālām pārmaiņām. Pat šādā periodā jums jābūt nedaudz konservatīviem, tāpēc nav jēga mainīties globāli, bet piešķirt savam tēlam kaut kādas interesantas vēsmas – tieši laikā!

LAUVA

Jums šajā nedēļā jābūt gataviem tam, ka jums uznāks vēlme pēc pārmaiņām. Pirmā būs jūsu garderobe – jums gribēsies to ne tikai atjaunot, bet arī kardināli mainīt stilu. Ar laiku ārējām izmaiņām sekos arī iekšējās izmaiņas.

JAUNAVA

Jums šī nedēļa būs ļoti veiksmīga, ja tās sākumā spēsiet ļoti ātri novērst sīkas nepatikšanas, neļaujot tām pārvērsties par kaut ko lielāku. Viss, kas tam nepieciešams – ļoti akurāti pārvaldīt savu laiku un izpildīt solījumus.

SVARI

Jums šī solās būt ļoti produktīva nedēļa. Jaunajām lietām nāksies ķerties klāt skrējienā. Visi ļoti rēķināsies ar jūsu palīdzību un idejām.

SKORPIONS

Jums zvaigznes paredz īpaši veiksmīgu nedēļu. Viss attīstīsies ļoti labvēlīgi, tāpēc savus spēkus tiek rekomendēts veltīt pāris globāliem jautājumiem, tā vietā, lai nodarbotos ar sīkumiem.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā pārvērtīsieties par radošajiem ģēnijiem. Jūsu galvu piemeklēs tādas domas, par kuru eksistenci jūs līdz šim nevarējāt nojaust, tāpēc steigšus piedalieties kādā konkursā, uzvara jums ir garantēta.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā izjutīsiet dedzīgu vēlmi regulēt savu dzīvi un sadzīvi, lai turpinātu eksistēt absolūtas kārtības apstākļos. Jau pēc nedēļas šī vēlme izzudīs, taču uztaisīt ģenerāltīrīšanu jūs paspēsiet.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa solās būt ļoti labvēlīga radošajai darbībai. Ja vien jūs nezaudēsiet ticību sev, jūs varat paspēt atnest gan sev, gan apkārtējiem ļoti daudz labuma.

ZIVIS 

Liekas, ka jums būs pienācis kardinālu pārmaiņu laiks. Lielā mērā tas attieksies uz jūsu ārējo izskatu. Tieciet vaļā no drēbēm, kuras esat pirkušas gadus desmit atpakaļ un steigšus ejiet iegādāt ko jaunu.

 

Pievienot komentāru