Neizturamais piecinieks: saskarsmē vissarežģītākās Zodiaka zīmes

Astrologi ir noskaidrojuši, kādas Zodiaka zīmes ir vissarežģītākās. Šeit būs līderu tops, ar kuriem labāk nesākt ķildu.

Dažādās zodiaka zīmes “apbalvo” cilvēkus ar dažādu īpašību buķeti. Vieniem ir raksturīgs draudzīgums, tiekšanās palīdzēt. Citi iedzen strupceļā ar savu impulsivitāti, neparedzamību, viltu.

Mežāzis

Piektajā vietā ierindojušies Mežāži. Viņi ir no visas sirds pārliecināti, ka tikai viņi ir karaliskas būtnes, un viņu vārds ir likums. Šī vienkāršā noteikuma pārkāpēji kritīs nežēlastībā.

Mežāži dod priekšroku tādai sabiedrībai, kuru uzskata par sava līmeņa cienīgu. Nav brīnums, ka viņu kontaktu loks nav liels, karaļu un karalieņu nemaz nav tik daudz uz šīs planētas.

Un vēl Mežāžus nav iespējams piespiest darīt pret viņu gribu. Viņi pan nesāks klausīties, labākajā gadījumā izmetīs īsu “nē” un pat nedomās paskaidrot atteikuma iemeslu. Karaļiem tas nepiedien!

Ūdensvīrs

Apbrīnojami, bet fakts: ceturtajā vietā nostājušies intelektuāļi – Ūdensvīri. Viņi ir gudri, prātīgi, prot izvērtēt katru soli un sasniegt nosprausto mērķi.

Reizēm viņu pozitīvās īpašības pāraug despotismā. “Es izdarīju tā un man izdevās. Tev jādara tāpat”, – savu gribu viņi uzspiež apkārtējiem.

Uzkrātā bagātīgā pieredze un mērķtiecīgums var izspēlēt ar Ūdensvīriem ļaunu joku, viņi pārstāj ieklausīties apkārtējo viedoklī.

Ūdensvīri ne par ko sliktu neuzskata vainas pārlikšanu uz kādu citu, lai attaisnotu sevi.

Dvīņi

Trešajā vietā ierindojusies visneparedzamākā zīme – Dvīņi. Tikko viņi bija rotaļīgi, kustīgi kā bērni, bet pēc brīža jau uzvelk vienaldzības masku.

Ceļu no silta draudzīguma līdz augstprātīgam vēsumam pārvar vienā mirklī. Sniegs palīdzīgu roku vai pieliks priekšā kāju – to pat Dvīņi paši precīzi nezin.

Ar viņiem vienmēr jābūt uz vakts un jāsargā savas vārīgās vietas. Ja Dvīņi par tām uzzinās, noteikti sitīs tieši tur. Viltības ziņā viņi ir visas planētas priekšgalā.


Auni

Otrā vieta tikusi Auniem. Viņu stihija ir uguns. “Nodedzināt tiltus”- pārtraukt attiecības, kas tikušas veidotas gadu desmitus, – viņi spējīgi vienā sekundē.

Viņi dzīvo pēc statūtiem, kas sastāv no diviem punktiem. Pirmais: Auniem vienmēr taisnība. Otrais: ja Aunam nav taisnība, skatīt punktu N.1.

Ja starp jūs apkārtējiem ir šīs zīmes pārstāvji, nodrošinieties ar pacietību un esiet gatavi visā atzīt viņu taisnību.


Skorpions

Reitinga līderi. Viņiem ir ļoti cietsirdīga attieksme pret pasauli, super ego un atriebīgs raksturs. Viņi nespēj dzīvot, ja neiedzeļ.

80% viņu indes domāti apkārtējiem, un tikai 20% – viņiem pašiem. Ārkārtīgi prasīgi pret sevi un apkārtējiem.

Piemīt laba intuīcija un svēti tic, ka viņiem nav nekā neiespējama. Nostāties Skorpiona ceļā – visdrošākais pašnāvības veids.

Priekš tiem, kas viņiem traucē, vienmēr rezervē būs krietna indes deva. Iedzels ar īpašu gandarījumu un ies tālāk neatskatīdamies.

COMMENTS

Pievienot komentāru