Neveiksmīgo attiecību horoskops – lūk, kāpēc tavas attiecības neizdodas

Lūk, galvenais iemesls, kāpēc tev neveicas mīlestībā!

 

Auns

Tu esi impulsīvs un nepacietīgs. Tu vēlies darīt tikai to, ko vēlies, nepieskaņojoties citiem cilvēkiem un viņu vēlmēm. Ja tava otrā pusīte nespēj pieņemt lēmumu tik ātri kā to vari tu, starp jums risināsies nopietni konflikti.

Vērsis

Tu esi pārlieku obsesīvs, tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz cilvēkiem. Tev nepieciešams ilgs laiks, lai ielaistu kādu cilvēku savā dzīvē, tomēr tiklīdz visbeidzot saņemies to izdarīt, tu turies pie otrās pusītes ar dzelžainu tvērienu.

Dvīņi

Tavai rīcībai trūkst konsekvences, tieši tādēļ tava otrā pusīte īsti nezina, ko no tevis sagaidīt. Vienu mirkli tu domā, ka vēlies precēties, bet jau nākamajā uzskati, ka laulības ir sliktākais, kas ar tevi varētu atgadīties. Ir patiesi grūti izprast ko tu domā, it īpaši ņemot vērā to, ka katru dienu tavs viedoklis krasi mainās.

Vēzis

Tu nereti esi pārlieku emocionāls savā izpausmē. Ikvienam ir savas sliktās un labās dienas, kā arī tam visam līdzi nāk zināms emociju klāsts. Tev itin viss ir patiesas drāmas cienīgs.

Lauva

Lauvas greizsirdība noteikti ir viena no lietam, kas sagrāvusi ne vienas viena attiecības. Tas ir dīvaini, tādēļ ka tava pašpārliecinātība un lepnums ir visai veselīgi, lai vai kā, tu reizēm kļūsti pārlieku greizsirdīgs.

Jaunava

Tava tendence kļūt pārlieku kritiskam pret citiem ir kaitinoša. Nav jau tā, ka tu esi ideāls cilvēks – tu lieliski apzinies savas vājības – toties no savas otrās pusītes tu vēlies pieprasīt to, ka viņam jābūt praktiski ideālam.

Svari

Tiklīdz tu uzzini, ka patīc kādam cilvēkam, tu kļūsti tik aizrāvies ar šo domu, ka pārliecini sevi par to, ka tev patīk šis cilvēks. Tomēr burtiski pāris brīžus vēlāk tu attopies nonācis situācijā, kurā atskārsti, ka attiecības ir pa galam neizdevušās un neapmierinošas.

Skorpions

Dažkārt tavā mīlas dzīvē viss nenorit tā kā tam vajadzētu tādēļ, ka tu esi pārlieku manipulējošs. Tava otrā pusīte nav nekāda lelle; viņai jāpieņem pašai savi lēmumi un jābūt atbildīgai par tiem.

Strēlnieks

Tiklīdz jūti, ka tev ar mīļoto cilvēku rodas mazākās domstarpības kādā jautājuma, tu vienkārši dodies jauna sirdsāķīša meklējumos, nemaz necenšoties izdibināt, kas tad nogāja greizi. Tieši šī iemesla dēļ tu esi viena no zodiaka zīmēm, kurai visvairāk neveicas mīlestībā.

Mežāzis

Tu vienmēr sagaidi, ka īstenosies pats sliktākais scenārijs, ja tu tā neuzskatītu, iespējams tiktu patīkami pārsteigts. Papildus, ja visu laiku koncentrēsies uz negatīvo, tu noteikti palaidīsi garām visu jautrību, ko dzīvē ienes attiecības. Nenovērtē par zemu savu patieso spēku un spēju izdzīvot.

Ūdensvīrs

Ir interesanti pavērot, kā citi rīkojas, kad tu viņus apzināti aizkaitini, tomēr tas attiecībām īsti par labu nenāk. Dzīvi interesantāku var padarīt arī daudz pozitīvākos veidos.

Zivis

Tu esi pārlieku jūtīgs un tas liek tavai otrajai pusītei būt ārkārtīgi piesardzīgai, lai tevi neaizvainotu. Šāda dinamika attiecības padara sarežģītas un tavs mīļotais cilvēks noteikti jūtās tā, itkā viņam būtu liegts paust savu patieso būtību, jo tas varētu tevi aizskart.

Avots: yourtango.com

Pievienot komentāru