No neciestākās līdz mīlētākajai zodiaka zīmei – kurā vietā ierindojies tu?

Zodiaka zīmju reitings no visienīstākās līdz vismīlētākajai zodiaka zīmei!

Un kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

1. vietā – SKORPIONS

Šī topa pirmajā vietā ierindojas Skorpions, jo, būsim atklāti – reti kuram patiešām patīk Skorpioni. Neskatoties uz daudzajām īpašībām, kuru dēļ viņu ir vērts mīlēt, viņš tomēr var būt ļoti riebīgs un bezkaunīgs.

2. vietā – DVĪŅI

Arī viņi nav nekādi zelta gabaliņi, Dvīņiem ir smags raksturs un visai neparedzama daba. Bieži vien rīkojas savās interesēs, aizmirstot par solījumiem, bieži vien mēdz pievilt apkārtējos.

3. vietā – LAUVA

Lauva ir zīme, kas pateiks, ja tai kaut kas nepatiks. Bieži vien cilvēki nespēj samierināties ar sūri rūgto patiesību, tāpēc labāk izvēlas uz šīs zīmes pārstāvjiem turēt ļaunu.

4. vietā – JAUNAVA

Vēlme piekasīties pie katra sīkumiem apkārtējos var padarīt teju trakus. Kad Jaunava uz notiekošo sāks raudzīties mierīgāk, tad arī nīdēju skaits pamazām saruks.

5. vietā – AUNS

Arī Auns nav tas cilvēks, kurš ilgi spēj klusēt. Jāpiebilst, ka viņam vienmēr ir kas sakāms – gan labs, gan slikts. Lai nepateiktu slikto viņam nereti tiešām ir jānopūlas, turklāt, viņa straujā daba bieži vien viņu noved pie dažādiem konfliktiem.

6. vietā – STRĒLNIEKS

Kaut arī viņš ir visai jautrs un sabiedrisks cilvēks, visvairāk nīdēju viņam ir no sava dzimuma pārstāvjiem. Viņu mīlas spēlē tik tiešām var uzskatīt par cienījamu konkurentu.

7. vietā – MEŽĀZIS

Kaut arī var būt pēc dabas noslēgts, viņš daudziem šķiet iedomīgs. Ne vienmēr tā ir taisnība. Viņam parasti ir liela konkurence, tāpēc tie, kas mēģina ar viņu sacensties, bieži vien viņu necieš.

8. vietā – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs nevienam nevēl ļaunu, viņš ir pārāk aizņemts ar sevis attīstīšanu un pilnveidošanu, tāpēc daudziem viņš patiešām patīk.

9. vietā – VĒZIS

Pat ja izdara kaut ko sliktu, tad to noteikti nav gribējis. Šīs zīmes cilvēki parasti neizceļas pūļa vidū ar savu viedokli, un nevienam īpaši dzīvot netraucē.

10. vietā – ZIVIS

Ja kādam viņš nepatīk, tad varbūt savas pārspīlēšanas dēļ, tomēr kopumā viņi zina, kā sevi citiem parādīt un kā c1itiem iepatikties.

11. vietā – VĒRSIS

Šie cilvēki patiešām ir dažādi. Daudzi Vērši ir ļoti pacietīgi un nemēdz izplūst dusmās, turpretim citi Vērši ir pilnīgs pretstats. Tomēr pārsvarā viņi ir diezgan mīlēti to cilvēku vidū, kas viņus patiešām pazīst.

12. vietā – SVARI

Šī zodiaka zīme nemeklē konfliktus un no tiem cenšas izvairīties, un viņiem tas parasti diezgan labi sanāk, tāpēc reti kurš uz viņu tur ļaunu prātu.

Pievienot komentāru