Šīs 6 zodiaka zīmes redz cilvēkiem cauri

1.Vēzis

Intuīcija un savu personīgo emociju pieņemšana ir vēža stiprā puse, tāpēc nav brīnums, ja viņš ieklausās savā iekšējā balsī. Nepietiek ar to, ka Vēži spēj uztvert savu tuvinieku emocijas, viņi ir uzņēmīgi arī pret pavisam nepazīstamu cilvēku jūtām.

Vēža intuīcija – iemesls, kāpēc daudzi cilvēki viņa kompānijā jūtas komfortabli, – viņi zina, ka vēzis saprot viņu jūtas un tās nevajag paskaidrot.

2. Zivis

Cilvēki, kuri ir apveltīti ar intuīciju ir arī radoši, bet Zivis – radošākās no visām Zodiaka zīmēm. Reizēm Zivju iedvesma izriet no viņu intuīcijas. Viņas vienkārši tai seko, un rezultātā rodas kas fantastisks.

Bezjēdzīgi ir uzdot jautājumu, no kurienes tad pie Zivīm tas radošums atnāk, jo tas ir kaut kur dziļi iekšienē. Tāpat Zivis ir ārkārtīgi jūtīgas, tāpēc viņas var sajust iepriekš, ja kaut kas notiks, pat ja tam nav nekādu redzamu pazīmju.

3. Skorpions

Skorpions ir intuitīvi saprotošs, īpaši , ja tas skar citus cilvēkus. Viņš var “saost” melus pat kilometra attālumā. Un nav svarīgi, ko jūs darāt, lai šos melus slēptu – Skorpions tāpat uzzinās patiesību.

Skorpions ir ļoti patstāvīgs un zina, ko viņš dara, domā, kāpēc un par ko. Jūs nevariet apmānīt Skorpionu, jo viņš pats to nevar. Viņš ir spējīgs praktiski lasīt jūsu domas.

4. Jaunava

Jaunava vienmēr ir modra, tāpēc viņa ir intuitīvi saprotoša: viņa vienkārši nekad neko neizlaiž no redzesloka. Jaunava pamana katru sīkumu, kas notiek viņai apkārt, īpaši tādu, ko neviens cits nepamana.

Jaunava nemāk uztvert lietas tādas, kādas tās ir, jo viņai ir tieksme uz pārlieku lielu analīzi praktiski par visu uz pasaules. Jaunavai viss ir kā apvīts ar noslēpumu un viņa mēģina noskaidrot, kas gan slēpjas aiz situācijas vai personības virskārtas.

5. Svari

Svari ir hiperintuitīvi it visā: paši pret sevi, savām domām, jūtām un apkārt notiekošo. Pateicoties savai intuīcijai viņi sajūt potenciālās briesmas, un izvairās no tām.

Svariem piemīt īpašības – saskatīt gaismu tuneļa galā pat tad kad apkārtējie uzskata ka situācija ir bezizejas. Svariem piemīt talants redzēt situācijas sīkākas nianses un saskatīt tās perspektīvas. Svari atsakās dalīt lietas baltajās un melnajās, jo zina – ir daudz dažādu toņu.

6. Dvīņi

Dvīni – sociāli cilvēki, kuri instinktīvi saprot, ko teikt, lai nomierinātu cilvēkus un uzsāktu sarunu. Dvīņi zina, ko teiksiet jūs, pirms jūs to pateiksiet. Viņi bieži pabeidz teikumu jūsu vietā, pat neaizdomājoties.

Intuīcija palīdz viņiem saprast, kā viņiem vajadzētu uzvesties jebkurā situācijā. Dvīņi prot atstāt par sevi labu iespaidu sarunu biedram. Un Dvīņi redz viedus sapņus.

Avots:

Pievienot komentāru