Par ko, kad un kā pareizi mīlēt Lauvas, Vēršus un Strēlniekus

Cik bieži jūs, iepazīstoties ar pretējā dzimuma pārstāvi, aizdomājaties par to, kāds viņš būs attiecībās?! 

Viņš būs apņēmības pilns vai arī gaidīs rīcību no sava partnera?! Vai pie pirmajām grūtībām neaizies?! Varbūt viņš nemaz nav spējīgs uz dziļām jūtām, dodot priekšroku īslaicīgiem romāniem?!

Protams, ka tiesāt cilvēku tikai pēc viņa Zodiaka zīmes nevar, tomēr uzzināt viņa rakstura iezīmes romantisko attiecību jautājumos ne tikai var, bet arī vajag, lai vienkārši būtu lietas kursā par iespējamajiem notikumiem. Šoreiz piedāvājam iepazīties tuvāk ar Vēršiem, Strēlniekiem un Lauvām.

Lasi vēl: PRETPOLI PIEVELKAS! ZODIAKA ZĪMJU PĀRI AR GANDRĪZ IDEĀLU SADERĪBU

 

Vēršus mīl par viņu panākumiem

Vai tad ir kaut kas vēl iekārojamāks par vīriešiem un sievietēm, kas zina, ko grib un kā to iegūt?!

Mēs mīlam Vēršus par viņu neatlaidību un par to, ka viņi ir gatavi būt līderi jebkurā nozarē un dzīves sfērā. Tajā pašā laikā viņi ir ļoti pieticīgi un reizēm pat sentimentāli.

Būt blakus Vērsim nozīmē būt pārliecinātiem par to, ka jūs esat labās rokās. Šie cilvēki prot lutināt ne tikai sevi, bet arī savus mīļos. Viņi zina, kā nodrošināt sevi ar skaistām lietām un piepildīt dzīvi ar skaistiem notikumiem. Par tādiem cilvēkiem saka, ka viņi prot gan pelnīt, gan tērēt. Mēs mīlam Vēršus par viņu stabilitāti un precizitāti.

Strēlniekus mīl par viņu labsirdību 

Ja jums patīk cilvēki ar labu un maigu raksturu, pievērsiet uzmanību Strēlniekiem. Šīs zīmes pārstāvji ir atvērti un attiecas pret citiem ar laipnību un mīlestību. Viņi ļoti mīl, kad viņiem uzticas.

Tumšā Strēlnieku puse ir tikai tajā, ka viņi pastāvīgi cenšas sev kaut ko pierādīt. Šie cilvēki nespēj dzīvot bez izaicinājumiem, tāpēc viņu dzīve pilnīgi noteikti nebūs klusa, mierīga un bezrūpīga.

Reizēm tā dēļ, lai būtu viņiem blakus, nākas nodedzināt tiltus, taču uzticieties – ja Strēlnieks saka, ka tas tāds nieks vien ir, tad tā arī patiešām ir.

Lauvas mīl par viņu burvību

Lauva – tas pilnīgi noteikti būs tas vīrietis, kurš bez kautrēšanās pieies pie jums bārā un piedāvās iedzert. Ja jūs nekad neesat satikušies ar šīs zīmes pārstāvi, tad ņemiet vērā, ka viņi apburs ne tikai jūs, bet arī apkārtējos, tāpēc bez greizsirdības pilnīgi noteikti neiztikt.

Lauvas izstaro enerģiju un siltumu. Viņi ir kā magnēti, tāpēc viņiem ir ļoti viegli iekarot apkārtējo cilvēku uzticību, bet viņiem ir arī ļoti liels ego, kas no šīs zīmes pārstāvjiem nepārtraukti prasa jaunus varoņdarbus. Lauvas ir atkarīgas no apkārtējo cilvēku uzmanības, tāpēc viņi ir gatavi gandrīz uz visu, lai to iegūtu.

Neskatoties uz to, viņi tomēr ir apburoši, tāpēc mīliet savu Lauvu un neaizmirstiet par viņa kaprīzēm un vajadzībām. Viņš jums pilnīgi noteikti atbildēs ar kaisles uguni un mīlestību.

Lasi vēl: KĀZAS – VIENS NO BRĪNIŠĶĪGĀKAJIEM TAVAS DZĪVES NOTIKUMIEM; IEPLĀNO TĀS PAREIZAJĀ DATUMĀ!