Patiesais iemesls, kāpēc tev ir finansiālas problēmas, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

LAUVA

Lai būtu uzmanības centrā Lauva maksā zināmu cenu, un tas viņu nemaz nesatrauc. Lauvas mīl riskēt un nereti iesaistās dažādās finanšu spekulācijās, kurās var zaudēt visu. Jāapzinās, ka tāda mēra risks neattaisno iegūtos līdzekļus. Agri vai vēlu par visu jāmaksā. Lauva saprot, ka ,visu pazaudējot, atrasties patīkamas uzmanības centrā ir grūti.

JAUNAVA

Katram no mums derētu iegrožot savus tēriņus, tomēr Jaunava to dara pārlieku ekstrēmi. Līdz kaulam sīkumainā un pedantiskā Jaunava skaita katru centu un piešķir tam lielu uzmanību. Tas ļauj sasniegt finanšu stabilitāti, tajā pašā laikā nauda Jaunavai nesniedz spontanitāti un brīvību. Tādējādi Jaunava reti kad izmanto tai sniegtās iespējas, kurās citas zīmes nedomājot iesaistītos. Šai zīmei nekad nav piemērota laika lielām pārmaiņām, piemēram, bērna radīšanai. Jaunavai biežāk vajadzētu atlaist grožus un izpriecāties pēc sirds patikas.

SVARI 

Svaru moto ir sekojošs – mēs to darīsim kopā. Šai zīmei patīk kombinēt dažādas lietas. Pat tad, ja Svari vēl nav atraduši savu otro pusīti, viņi noteikti jau domā par to dienu, kad varēs apvienot savu un mīļotā cilvēka kontu. Šai zīmei vajadzētu piesardzīgāk izturēties pret saviem līdzekļiem un īpašumu. Iespējams, ka citi cilvēki labāk vēlētos neapvienot finanšu līdzekļus.

SKORPIONS

Skorpioni ir ieprogrammēti pieļaut neticami daudz finansiālu kļūdu. Tas būtu ļoti apkaunojoši, ja vien viņi nemācētu tās lieliski slēpt. Šīs zīmes pārstāvji slēpj naudu, iespējams, viņiem ir bankas konts, par kuru neko nezini, ļoti iespējams, ka mājās viņi slēpj naudu zeķē vai ledusskapja saldētavā. Viens ir skaidrs, Skorpioni dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Par spīti tam Skorpioni parasti savu naudu niekiem netērē, turklāt, ja nauda tiek tērēta kāda labad, viņi vienmēr zina, ko iegādāties.

STRĒLNIEKS 

Pār Strēlnieku valda pārpilnības un bagātības planēta Jupiters. Strēlnieki pārlieku aizraujas ar pārmērību. Kas saistīts ar naudu, viņi bieži vien nožēlo pirkumus. Nav tā, ka Strēlnieks staigā apkārt grezns un cenšas izrādīties, vienkārši viņa acis ir lielākas par maku. Bagātība ir laba lieta, ja tā tiek pienācīgi ierobežota.

MEŽĀZIS 

Lēnais un pastāvīgais Mežāzis ir pārlieku piesardzīgs. Iespējams, ka lēna attīstība ir piemērota vecākiem ļaudīm ar nelieliem ienākumiem, tomēr Mežāži pat būdami spēku pilnbriedā pārlieku augstu novērtē riskus. Atceries – kas neriskē, tas nedzer šampānieti. Iespējas izmantošana Tev nebūt nekaitēs.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs netic, ka, lai kaut ko mainītu, vispirms jāsāk ar sevi. Šīs zīmes pārstāvji atdos draugam pēdējo kreklu, ja tas būs vajadzīgs. Dāsnums ir laba lieta, tomēr, ja tas aiziet par tālu, ne par ko labu neliecina. Ja Ūdensvīrs aizdod naudu cilvēkiem, kuri viņam to nekad neatdod, tad viņš ir patiesi apkrāpts. Ierobežo savu dāsnumu, tā vietā palutini sevi.

ZIVIS 

Zivis noteikti bija tās, kuras izdomāja pirmo ātras naudas ieguves shēmu. Briesmas rada tas, ka Zivis patiesi tic, ka nauda veido rezultātu. Ja vien nelaimē miljons dolārus loterijā, laika investēšana riskantās lietās nenodrošinās finansiālu drošību. Ja vien Zivis spēj apvienot savu iztēli un piezemētu darba ētiku, viņām izdosies atrast laimīgo loterijas biļeti.

Pievienot komentāru