Patiesais iemesls, kāpēc tev ir finansiālas problēmas, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

Katram no mums ir savi naudas krāšanas un arī tērēšanas paradumi, kas, protams, ir saprotami, jo ir atkarīgs no paša cilvēka, viņa rakstura, vēlmēm un vajadzībām, taču izrādās, ka daudz ko par Taviem finansiālās jomas ieradumiem var atklāt arī Tava zodiaka zīme.

Finanses  ļoti daudziem cilvēkiem vienmēr ir bijusi ļoti sāpīga tēma, jo reti kurš teiks, ka viņam ir pietiekami daudz naudas. Tās gandrīz vienmēr ir par maz, arī tādos gadījumos, ja tās nemaz nav tik maz, jo, palielinoties naudas apjomam, palielinās arī cilvēka vēlmes, kas prasa papildus finansiālos līdzekļus, taču katram no mums ir sava naudas krāšanas tehnika, kā arī ir cilvēki, kas to nekrāj, bet gluži otrādi – slimīgi tērē, tāpēc šoreiz mēģināsim noskaidrot to, kādi tad ir katras horoskopa zīmes naudas lietu vissliktākie ieradumi.

AUNS

Neviens cilvēks nav vientuļa sala. To Tu noteikti nevari teikt Aunam. Viņam patīk pieņemt lēmumus vienam pašam, kā arī pašam būt atbildīgam par savu likteni. Problēma slēpjas tajā, ka, lai realizētu iecerēto, nepieciešama nauda, tad gan Auns ir spiests lūgt citu cilvēku palīdzību. Auns nespēj samierināties ar plāniem, kas atšķiras no viņa iedomātā scenārija.

VĒRSIS 

Vērša labā gaume ir gan svētība, gan lāsts. Vērsim patīk labas lietas, dažkārt pat pārlieku daudz. Šīs zīmes pārstāvji izvēlās skaistu vidi un greznu dzīvesveidu, dažkārt iepirkšanās kļūst par terapeitisku nodarbi. Pēc tam, kad Vērsis ir pārstājis dižoties, viņš saprot, ka viņa īpašumā ir tikai tādas lietas, kas patiesībā viņam nemaz nav vajadzīgas.

DVĪŅI 

Ja kādai zodiaka zīmei nepadodas tikšana galā ar savām finansēm, tad tie noteikti ir Dvīņi. Viņi it nemaz nepieskata savus tēriņus. Konta izraksta pārlūkošana, kādēļ gan tas būtu jādara? Dvīņiem vienmēr šķiet, ka ar viņu finansēm viss ir kārtībā. Tomēr, ja nedēļu pirmā algas dienas aptrūkstas nauda vai nokavēts dzīvokļa īres maksājums, skaidri zināms, kurš pie tā vainīgs.

VĒZIS 

Vēžiem ļoti patīk gatavot, nodarboties ar dārza darbiem vai slinkot mājās. Vēzis visvairāk līdzekļu investē tieši savā mājoklī. Bieži vien rodas tendence iegādāties mājokli, kuru nespēj uzturēt, tādējādi jebkam citam paliek ļoti maz līdzekļu.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kāda ir Tava attieksme pret naudu un ko Tev tajā vajadzētu mainīt 

Pievienot komentāru