Pāvels Globa pastāsta, kurām Zodiaka zīmēm Saules aptumsums 21.jūnijā kļūs par baltās joslas sākumu

Astrologi uzskata, ka Saules aptumsumi var būt diezgan bīstami zodiakālo zīmju pārstāvjiem. Taču vienmēr pastāv patīkami izņēmumi. Pāvels Globa norāda uz Zodiaka zīmēm, kurām gredzenveida Saules aptumsums 21.jūnijā kļūs par baltās joslas sākumu.

LAUVA (23.jūlijs – 22.augusts)
Lauvai piemīt neticami spēcīga intuīcija, kura jau no 21.jūnija rīta sāks skandināt par to, ka šī diena ir īpaša. Tieši tādēļ jūs pamodīsieties spēka pilni un patīkamā, optimistiskā noskaņojumā, kas noturēsies līdz pat vakaram. Optimisms uzrodas ne velti, jo šīs zodiakālais pārstāvis nostājas uz baltās veiksmes joslas, kur viss kļūst iespējams.

Horoskops iesaka šodien koncentrēties uz sava personiskā projekta izstrādi. Lauvām nevajadzētu strādāt komandā, jo būs sarežģīti rast kopīgu valodu ar apkārtējiem. Jums būtu noderīgi pabūt vienatnē, lai iegremdētos sava projekta plānošanā un izstrādē. Astroloģiskā prognoze vēsta, ka jūsu ģeniālā ideja jau ir nobriedusi, kuru vajag tikai nedaudz attīstīt.

SVARI (24.septembris – 22.oktobris)
Saules aptumsums 21.jūnijā ir visai neparasts periods Svaru dzīvē. Parasti jūs daudz prātojat un vilcinieties ar lēmuma pieņemšanu. Taču baltā josla pamudinās jūs būt izlēmīgākiem un spontānākiem. Veiksme ir jūsu sabiedrotā, tādēļ visi pieņemtie lēmumi izrādīsies maksimāli pareizi un nesīs pozitīvus rezultātus.

Šodien visi apstākļi izvēršas jums par labu, ļaujot atklāt talantus un slēpto potenciālu. Ja jūtiet nepieciešamību, tad noteikti sāciet nodarboties ar radošo mākslu un realizējiet fantāziju dzīvē. Aktīvākie un mērķtiecīgākie svari pratīs pacelt savu dzīvi jaunā līmenī un padarīt savu vaļasprieku par papildus ienākumu avotu.

STRĒLNIEKS (23.NOVEMBRIS – 21.DECEMBRIS)
Strēlniekam patiks 21.jūnija Saules aptumsums, jo apkārtējie pret jums attiecas ar apbrīnu. Šis zodiakālais pārstāvis ievēro labvēlīgos skatienus, pateicoties kuriem izdosies daudz vienkāršāk un ātrāk nodibināt kontaktus ar citiem cilvēkiem. Tādēļ šajās brīvdienās izdosies vai nu kāpt pa karjeras kāpnēm vai arī sastapt mīlestību.

Bez tam, Strēlnieks ir neticami talantīga Zodiaka zīme, kurš var šodien iekarot apkārtējos ar savām spējām un prasmēm. Uzskatiet, ka jūs nostājaties uz baltās joslas, kas jūs novedīs pie jaunas dzīves, kas būs piepildīta ar ceļojumiem, interesantiem notikumiem un unikālām tikšanām.

ŪDENSVĪRS (20.JANVĀRIS – 18.FEBRUĀRIS)
Horoskops vēsta, ka Saules aptumsums 21.jūnijā Ūdensvīriem kļūs par maksimāli labvēlīgu un veiksmīgu periodu. Parasti jūs esat stingri noskaņoti, taču vienmēr labprātāk sagaidiet labākus laikus vai signālus no Visuma. Šodien Ūdensvīra jūtīgā intuīcija uztvers tādu signālu!

Jūs sajutīsiet, ka ir pienācis laiks izrāvienam. Visas svārstīšanās un šaubas paiet malā, bet Ūdensvīrs ir spēka un enerģijas pilns. Astrologi viņam iesaka droši uzsākt cīņu ar ienaidniekiem un novest iesākto līdz galam. Visi jūsu projekti izrādīsies veiksmīgi un nesīs diezgan lielu peļņu.

Pievienot komentāru