Pāvels Globa publicējis prognozi 2022. gadam balstoties pēc dzimšanas mēneša

Tīģera gads ir produktīvs gads. Veiksme uzsmaidīs darbīgiem cilvēkiem.

Balstoties uz mūsu dzimšanas mēnesi, pastāstīsim sīkāk, kuras darbības būs veiksmīgas, un pie kādiem apstākļiem. Sameklējiet savu dzimšanas mēnesi un izlasiet patīkamās un noderīgās ziņas.

Janvāris

Visveiksmīgākais laiks – vasara. Jūs gaida panākumi darbos 2022. gadā pie nosacījuma, ka jūs ignorēsiet apšaubāmus padomus no svešiem cilvēkiem. Uzticieties tikai pārbaudītiem cilvēkiem.

Februāris

2022. gadā ir labas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Jums var patraucēt tikai sava nesavaldība. Nepieciešama paškontrole.

Marts

Šis jums būs harmonisks gads. Veiksme jūs pavadīs svarīgos dzīves apstākļos, ja sāksiet nodarboties ar savu veselību. Parādiet Visumam, ka jūs esat gatavi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Aprīlis

Būs interesants gads. Priekš jums tas būs spoguļgads. Tas nozīmē, ka jūs paši varēsiet sevi padarīt par patiešām veiksmīgu cilvēku.

Maijs

Tīģera gadā jums gaidāma īsts finansiālas peļņas pieaugums pie nosacījuma, ka jūs pārstāsiet pieķerties pagātnei. Ejiet uz priekš un veiksme jūs nepametīs.

Jūnijs

Veiksme būs kopā ar jums visu gadu, ja nodarbosieties ar garīgām praksēm. Jūs esat pilnībā nobrieduši šim solim. Nelieciet vilties Augstākajiem spēkiem, un arī viņi neliks jums vilties.

Jūlijs

Jums šajā gadā gaidāmas liktenīgas tikšanās. Iespējams, jūs iepazīsieties ar cilvēku, kurš izmainīs jūsu dzīvi pilnīgi citā virzienā. Neizvairāties no pasākumiem un nebēdziet no jauniem cilvēkiem. Pasaule jūs apskaus, ja dosiet tai iespēju.

Augusts

Veiksmīgs laiks – pavasaris. Pacentieties nepalaist garām šo laiku un ieklausieties labos padomos no apkārtējiem.

Septembris

Tīģera gadā jums ir ieteicams nodarboties ar privāto dzīvi, jo šīs darbības pavadīs veiksme. Ļaujiet sev iemīlēties senā paziņā vai pilnīgi jaunā cilvēkā.

Oktobris

Novediet ikvienu lietu līdz galam, un veiksme jūs nepametīs jaunajā 2022. gadā.

Novembris

Piedodiet pat tiem, kuriem piedot ir ļoti grūti. Bauslis – netiesājiet un jūs netapsiet tiesāti – būs jūsu personīgais veiksmes pavadonis visa gada garumā.

Decembris

Veiksmīgs laiks – rudens. Ikviena jauna lieta, ko uzsāksiet, jums būs veiksmīga. Bet kā tā beigsies, parādīs laiks.

Pievienot komentāru