Pēdu masāža, kas atbrīvos jūs no muguras sāpēm

Tikai daži zina, ka cilvēka pēda ir kā miniatūra ķermeņa karte, kurā atrodas dziedināšanas kanāli visām ķermeņa sistēmām, arī mugurkaulam.

Šeit projicējas arī muguras saspringums jebkurā tās daļā. Tos var sajust kā sāpīgus punktus , kurus masējot var likvidēt problēmu mugurkaulā.

Vispirms jāatrod ”mugurkauls”. Apsēdieties uz grīdas ar sakrustotām kājām. Paņemiet rokās jebkuru pēdu. Pievērsiet uzmanību tās iekšējai malai. Līnija no papēža līdz īkšķim arī ir mugurkaula līnija. Vizualizējot sadaliet to daļās- krusti, muguras lejas daļa,krūšu kurvis, mugurkaula kakla daļa. Ar īkšķa palīdzību masējiet šo līniju virzienā no papēža uz pirkstgalu. Ja mugurkaulā ir problēmas, jūs bez grūtībām atradīsiet to atspoguļojumu uz šīs iedomātās līnijas. Tās sajūtamas kā sāpīgi, reizēm arī cieti punkti.

Lasi arī: Iedzīvotāju palīdzību lūdz dziedātājs Mārtiņš Ruskis

Masējot tos, jūs netieši iedarbojieties uz mugurkaulu. Jūs tādā veidā atslābiniet nervu galu punktus, kas liek jums saglabāt spriedzi mugurā.Atslābinošais efekts jūtams jau pēc pirmās reizes. Un nekādas mistikas- pēdas un plaukstas ir galvenie pieskārienu orgāni. Pie tam šeit saplūst līdz 72 tūkstošiem nervu galu.

Pievienot komentāru