Policijas darbinieks stiprā alkohola reibum notriec gājēju un pamet notikuma vietu


Artūrs Karičkins, bijušais Jūrmalas pilsētas policijas darbinieks. Šā gada 14.jūnija naktī, stiprā alkohola reibumā notrieca gājēju un atstāja notikuma vietu.

2015.gadā Milzkalnē, Artūrs alkohola reibumā izraisīja frontālu sadursmi ar citu automašīnu, notikuma vietu atstāja. Bija cietušais. Ņemot vērā, ka Artūram ir labas attiecības ar Tukuma Policiju, šis notikums tika noklusēts, cietušajam tika samaksāts 2000 eur.

2017.gada jūlijā, Artūrs stiprā alkohola reibumā Slokā izraisīja autoavarīju, šoreiz paveicās, bez cietušajiem, kā rezultātā viņam tika piespriestas 200 darba stundas, kā arī uzlikts liegums vadīt auto 4 gadus.
Artūram Karičkinam nekad nav bjušas autovadītājas apliecības, līdzi vienmēr nesā savus veco Polcijas apliecību, kuru vienmēr uzrāda, kad auto tiek apurēts.

Pēc negadījuma 14.jūnijā, augsta ranga policisti no Jūrmalas centās vienoties ar cietušo, tāpat policija cenšas atkal slēpt šo noziegumu. Neskatoties uz to, Artūrs Karčkins turpina vadīt auto un lietot alkoholiskos dzērienus.
Policija piesedz potenciālo slepkavu, kas turpina pārvietoties pa Jūrmalas ielām alkohola reibumā, līdz nākamajam negadījumam, cermas ne letālam. Ir jāpieslēdz sabiedrības uzmanība šim indivīdam, kā arī tiesībsargājošās instances, lai apturētu šī indivīda noziedzīgos nodarījumus.

Pievienot komentāru