Pozitīvie un negatīvie aspekti, satiekoties ar zodiaka zīmēm

Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar katru Zodiaka zīmes pārstāvi!

Uzzini, kādi ir plusi un mīnusi, kad runa ir par attiecībām ar katru Zodiaka zīmi. Ja jūs neticat saderību horoskopiem, tad šis jums var ļoti palīdzēt, lai saprastu, kādas īpašības jūs cilvēkos ļoti novērtējat, bet ar kurām ne par katru cenu nebūtu gatavi samierināties.

AUNS

Priekšrocības

Apņēmība

Kurš gan gribētu satikties ar slinku cilvēku? Protams, ka neviens. Ja satiecies ar kādu, kas ir apņēmības pilns un motivēts, viņš tevi varēs iedvesmot visā, ko mēģināsi sasniegt. Auns tevi iedrošinās izmantot visu savu potenciālu un atbalstīs grūtā situācijā.

Pozitīvisms

Nevienam nepatīk ieslīgt negatīvismā, it īpaši personīgajās attiecībās. Kad jūties slikti, tev nevajag kādu, kurš ieslīgs ciešanās līdz ar tevi (pat, ja domā citādi). Tev vajag kādu, kurš var uzlabot garastāvokli un likt tev justies labāk. Auns tieši to arī izdarīs, jo viņš vienmēr uz dzīvi raugās pozitīvi.

Piedzīvojumu gars

Attiecībās vienmēr ir jābūt jautrībai (kā arī uzticībai un savstarpējai cieņai). Tu vēlies būt kopā ar tādu cilvēku, ar kuru var baudīt visu, ko dzīve piedāvā. Tu negribi garlaikoties un, iespējams, tādēļ sākt skatīties pa kreisi. Turies kopā ar Aunu, un attiecības pavisam noteikti būs aizraujošas.

Trūkumi

Sāncensība

Sāncensība var piedot nedaudz asuma attiecībās, bet, ja pāršauj pār strīpu, tad var sākties problēmas. Tev nevajadzētu salīdzināt savu atalgojumu vai panākumus ar to, kādi tie ir Aunam. Tā var izcelties strīds un parādīties arī greizsirdības problēmas. Tā vietā labāk vajadzētu atbalstīt vienam otru un priecāties par otra panākumiem.

Mazs pacietības mērs

Mazs pacietības mērs attiecībās var būt bīstams, jo cilvēks var pateikt kaut ko, ko patiesībā nemaz nedomā. Tā ir sarežģīta situācija, it īpaši, ja skar vistuvākos cilvēkus. Daži cilvēki vienkārši ātri aizsvilstas un tur neko nevar padarīt. Lai gan, ja pie tā strādā un to kontrolē, tad pacietības mērs ne vienmēr rada problēmas.

Impulsivitāte

Impulsīvi cilvēki var būt gan labi, gan slikti, un, ja gadās strīdēties ar kādu, labāk būt piesardzīgam. Auns teiks tieši to, kas viņam ienāk prātā, un ilgi nevilcināsies. Viņš nedomā par to, kādas sekas radīs viņa teiktais, un pēc tam jau ir par vēlu. Tā var rasties aizvainojums, kas attiecībās nepavisam nav vēlams.

 

VĒRSIS

Nav noslēpums, ka Vērši mīl patstāvību un stabilitāti, kas nozīmē to, ka viņiem ir visai grūti pieņemt pārmaiņas. Tas varētu sagādās problēmas partnerim, kurš vienmēr ir kustībā un necieš rutīnu. Vēršu stūrgalvība nereti var pārņemt virsroku, kas nonākšanu pie kompromisa padara vēl sarežģītāku. Taču šīs īpašības var aizmiglot viņa romantiskā un labsirdīgā daba, viņš vienmēr ir gatavs upurēt kaut ko no sevis, lai izdabātu mīļotajam cilvēkam.

Trūkumi

 Grūti pieņemt pārmaiņas

Pastāvība Vērsim nozīmē uzticamība un stabilitāti. Pārmaiņas, it īpaši nozīmīgas, tādas kā dzīvošana kopā, Vērsim ir grūti pieņemamas. Viņam nepieciešams daudz laika, lai sarastu ar domu vien, kur nu vēl, lai izlemtu, kā ir labāk. Vēl jo vairāk, Vērša pārsteigšana ar negaidītiem jaunumiem noteikti nav tā labākā doma. Ja informē vērsi par pārmaiņām negaidītā brīdī, kad viņš tām nemaz nav sagatavojies, tad gatavojies katastrofai. Vienu vārdu sakot, ir grūti veidot attiecības un spert nozīmīgus soļus to ietvaros.

Dažkārt stūrgalvība ņem pār viņu virsroku

Vērša zīmē dzimušie vīrieši bieži vien strīda laikā nespēj nonākt pie kompromisa, it īpaši tad, ja viņš zina (vai domā), ka viņam ir taisnība. Lai arī savu pozīciju saglabāšana ir nepieciešama dažās situācijās, attiecībās ar to neko panākt neizdosies. Tā vietā, lai pateiktu, ka jums izdosies rast kompromisu, Vērsis drīzāk argumentēs, kādēļ tev nav taisnība. Paies ilgs laiks, līdz viņš spēs izpausties tādā veidā, kas jūs abus darītu laimīgus un apmierinātus.

Priekšrocības

Viņš ir romantiķis

Ne visi ir tik romantiski kā Vērsis. Vēršiem patīk mīlēt un vēl vairāk viņiem patīk to izrādīt. Vienalga vai tas būtu intīms randiņš kādā jaukā restorānā, tevis palutināšana visas dienas garumā vai arī masāža sveču gaismā, Vērsim patīk romantika un kaisle. Kas ir labākais? Tas, ka tev nekad nenāksies satraukties par to, ka viņa interese noplaks; ja šis vīrietis patiesi tevi vēlas, viņš nekad neatkārtos divus vienādus pārsteigumus.

Attiecībās tiks ienesta stabilitāte

Vēršiem patīk visu kontrolēt, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš savu kāri pēc varas izmantos negatīvi. Stabilitāte attiecībās ir ļoti svarīga un Vērsis to saprot. Ja tavas iepriekšējās attiecības ir bijušas haotiskas, vari būt pārliecināta, ka šajā gadījumā būs pilnīgi citādi. Viņš liks tev liks sajust stabilitāti un to, ka par visu jau ir padomāts, tas ir tieši tas, kas jums abiem vajadzīgs.

Lojalitāte ir viņa otrais vārds

Neviens nav uzticamāks par Vērsi. Kad Vērsis iemīlas, nav nekā, ko viņš nebūtu gatavs paveikt mīļotās labā. Spēcīgas attiecības (arī ar draugiem un ģimeni) Vērsim ir ļoti svarīgas, tas nozīmē, ka viņš vienmēr būs tev līdzās, kad tas nepieciešams. Tāpat, nebūs jāsatraucas par to, ka viņš no tevis varētu ko slēpt; Vērši ir godīgi un atklāti.

Sekss ar Vērsi ir aizraujošs

Vērsim patīk pieskārieni un jutekliskums, tieši tādēļ viņš gultā ir vairāk nekā vienkārši labs. Tu noteikti vēlēsies, lai viņš visu kontrolē intīmajos brīžos; guļamistabā viņam patīk uzņemties dominējošo lomu. Vērsim patīk izturēties pret savu partneri pienācīgi, tādēļ sagatavojies tam, ka tiksi lutināta kā princese.

DVĪŅI

Dzīvē nav garantijas, ka vienmēr viss ritēs kā pa diedziņu, Dvīņi to lieliski apzinās un visai veiksmīgi spēj tikt galā ar dažādām dzīves grūtībām, ātri pielāgojoties jaunai videi un apstākļiem, taču, tā kā Dvīņu personībai ir vairākas iezīmes, viņus dažreiz ir grūti saprast.

Priekšrocības

Dvīņiem piemīt vairākas pozitīvās un negatīvās iezīmes, kuras būtu jāzina, lai saprastu, kādas ir viņu priekšrocības un kā viņi var tev palīdzēt sasniegt iecerēto.

Dvīņiem ir raksturīga divējāda daba un daudzšķautņaina personība. Ja tu nepiekrīti kādam viņu viedoklim, tad, iespējams, pilnībā sapratīsi viņu nostāju kādā citā jautājumā. Tāpēc nenovērtē viņus par zemu.

Dvīņiem jau no dabas piemīt ziņkārība, un viņiem ir daudz dažādu interešu. Dvīņi ir enerģiski un sirdī jauneklīgi, tāpēc viņu sabiedrībā vienmēr valda jautrība.

Trūkumi

Tā kā Dvīņu personībai ir vairākas iezīmes, viņus dažreiz ir grūti saprast. Dvīņi var novērst uzmanību no kaut kā, ko paši ir ierosinājuši, un bieži vien viņiem ir grūti koncentrēties. Ja tev ir sajūta, ka Dvīnis nevelta tev pietiekoši daudz laika vai nespēj ilgstoši koncentrēties kaut kam, tad šis var būt iemesls. Dvīņi ir arī ļoti runātīgi un bieži iesaistās sarunās ar citiem, taču viņi neizmanto sarunas laikā gūtās zināšanas, kas citādi varētu nākt viņiem par labu.

Kā sadzīvot ar Dvīņiem

Dažreiz Dvīņi var netīšām tevi aizvainot vai sāpināt, vienkārši savas vaļsirdības dēļ, vai arī tāpēc, ka ir runātīgi un nespēj koncentrēties. Ja spēj piedot un samierināties ar šīm īpašībām, tad spēsi ar viņiem sadzīvot un labāk saprasties.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru