Pozitīvie un negatīvie aspekti, satiekoties ar zodiaka zīmēm

VĒZIS

Nav noslēpums, ka Vēzis ir visai emocionāla un sentimentāla, taču romantiska zīme. Šīs, visticamāk, ir tās lietas, kuras mēs par viņiem dzirdam visbiežāk. Kā ar citām īpašībām?

Uzzini, kur slēpjas šīs Zodiaka zīmes šarms, bet kādi ir viņa trūkumi!

Priekšrocības

Ģimenes cilvēki

Viņi ļoti mīl savu ģimeni, un ir gatavi darīt teju jebko, lai liktu viņiem justies labi. Bērnībā Vēžiem parasti ir cieša saikne ar mammu, kas turpina kļūt ciešāka arī pieaugot. Ja ģimenē rodas kādas naudas problēmas, tad vienmēr cenšas palīdzēt.

Mīloši

Viņus mazāk uztrauc sava labsajūta, un vairāk sava mīļotā. Viņš vienmēr ir gatavs viņu uzklausīt un sniegt kādu padomu. Pat ja reizēm, šis padoms var nelikties ļoti vērtīgs, viņš tāpat spēs atrast pareizos vārdus, lai savu partneri  kādā veidā nomierinātu.

Viņi neslēpj savas jūtas

Ja Vēzis tevi mīl, tad tas nebūs nekāds noslēpums, jo šie cilvēki nemēdz slēpt savu pieķeršanos. Parasti ir izteikti mīloši un gādīgi. Turklāt viņi ir ļoti romantiski un vienmēr prot pārsteigt savu sirdsāķīti.

Trūkumi

Mēdz pārāk bieži paļauties uz citiem

.. un šī iemesla dēļ pārāk bieži cieš. Viņi nereti saceras un beigās aplaužas. Vēžiem uz notiekošo būtu jāraugās pēc iespējas reālistiskāk. Nav slikti atrasties pāris centimetrus virs zemes, taču viņiem reizēm trūkst realitātes sajūtas.

Nespēja pielemt lēmumus, svārstīgi

Šos cilvēkus ietekmē Mēness un tā fāzes, tāpēc viņu viedoklis var krasi mainīties pat dienas laikā. Ļoti ietekmējas no citiem un ir bezgala līdzjūtīgs. Reizēm tik ļoti, ka sāk izjust skumjas pat tad, kad nevajadzētu, vienkārši kādam jūtot līdzi.

Pārāk bieži mēdz aizdomāties un fantazēt

Šī ir ūdens zīme, tāpēc tā ir tik ļoti emocionāla. Šo dažādo emociju iespaidā nereti mēdz aizdomāties arī par negatīvām lietām, sāk skumt teju bez iemesla. Ja viņus kaut kas dzīvē neapmierina, tad noslēdzas sevī. Vislabākais, ko šādā gadījumā darīt, ir vienkārši viņus atstāt vientulībā.

 

LAUVA

Lauvas zīmē dzimušie ir unikāli cilvēki, tāpēc, ja tavā draugu vai paziņu lokā ir kāds no viņiem, tev noteikti ir paveicies, un mēs tev palīdzēsim uzzināt, kāpēc tieši tad tev ir paveicies!

Atceries, ja esi dzimusi Jūlija beigās, tev varētu būt raksturīgas arī Vēža īpašības, taču, ja esi dzimusi Augusta beigās, tad Jaunavas!

Priekšrocības

Jautrs 

Šie cilvēki ļoti labi spēj iekustināt pūli un ieviest jautrību jebkurā ballītē. Turklāt, viņiem ir lieliska humora izjūta!

Aktīvs, taču uzmanīgs

Šie cilvēki ir visnotaļ drosmīgi un dinamiski, taču, neskatoties uz to, viņi mazāk kā citi tiek ievainoti un iegūst traumas. Tas ir attiecināms arī uz auto vadīšanu – pēc statistikas Lauvas visretāk iekļūst ceļu satiksmes negadījumos. Speciālisti apgalvo, ka visa būtība slēpjas viņu pārliecībā un aukstasinībā.

Tuvinieki un mīļie ir ļoti dārgi

Šie cilvēki ļoti aizstāv savus tuviniekus un draugus. Viņi nebaidās un metīsies virsū katram, kurš kaut kādā veidā būs aizskāris viņu tuvos cilvēkos, saplosot viņus mazos gabaliņos. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvas šos cilvēkus uzskata par savu īpašumu, kas, bez šaubām, ir jāaizstāv, taču īsto iemeslu šai rīcībai nezina pat pašas Lauvas. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvjos notiek kaut kas tāds, kas liek tiem kļūt daudz stiprākiem un drosmīgākiem.

Trūkumi

Stūrgalvīgs un egoistisks

Lai arī viņš pats teiks, ka tā ir apņēmība un augsts pašvērtējums, netiec pārliecināts par pretējo, Lauvas par sevi ir augstās domās un viņiem grūti klājas, ja jāsaka “jā” lietām, kuras viņi nevēlas darīt vai arī, ja viņiem liek mainīt ierasto kārtību.

Var būt arī rupjš

Nereti viņa joki ir tik ļauni, ka var aizskart apkārtējos. Viņi paši ir jautri, sociāli aktīvi un vēlas sev līdzas kādu, kas viņiem liktu pastāvīgi pievērst uzmanību un būtu gatavs uz visu ko.

Ļaunatminīgs

Šie cilvēki uz kādu ļaunu prātu var turēt gadiem, atriebjoties pāri darītājam arī pēc ļoti ilga laika, taču gandrīz puse no šīs zīmes pārstāvjiem gluži otrādi – aizmirst pāri darījumus tik ātri, ka viņiem varētu piešķirt pirmo vietu “piedošanas” konkursā.

 

JAUNAVA

Nav noslēpums, ka šie cilvēki ir ļoti gudri un mērķtiecīgi, taču to parasti panāk ar stingru pašdisciplīnu. Viņiem ir nepieciešams laiks, lai pie kaut kā pierastu un kādam atvērtos, turklāt, šie cilvēki nereti ir tik aizņemti, ka viņiem ne vienmēr pietiek laika, lai satiktos ar savu partneri.

Priekšrocības

Loģiski domājošas būtnes

Parasti izsver visus plusus un mīnusus, kaut kur iesaistoties. Tas viņus bieži izglābj no nepatīkamiem starpgadījumiem. Vienmēr labi spēj izanalizēt situāciju, nereti pat cilvēkus.

Mērķtiecīgs

Šie cilvēki negrib, lai viņiem visu ieliek rokās, viņi paši ir gatavi strādāt, lai tiktu pie kārotā. Vislielāko gandarījumu sagādā tās lietas, kuras viņi paši ir nopelnījuši, nevis tās, kuras viņiem ir pasniegtas par velti. Viņi ir visīstākie darba rūķi, kas nekad nepadosies!

Intelektuāls

Interesējas par daudzām pasaulē notiekošām lietām, vienmēr cenšas atvēlēt pietiekami daudz laika saviem hobijiem un redzesloka paplašināšanai. Viņi daudz lasa, parasti par visdažādākajām tēmām. Visai labi spēj rast risinājumus problēmām.

Trūkumi

Nespēj pieņemt kritiku

Lai arī cik labā un jaukā veidā tu nemēģinātu viņam pateikt kaut ko patiesu, taču mazliet aizskarošu, Jaunava tāpat to uztvers negatīvi, turklāt par to ilgi domās. Šie cilvēki nespēj pieņemt kritiku, jo nereti uzskata, ka ir daudz labāki par citiem.

Pārāk daudz raizējas par sīkumiem

Parasti ir ļoti saspringuši, un raizējas par dažādiem sīkumiem, kas viņu pat neskar. Tas izskaidro viņu vēlmi pēc kārtības un organizētības  – būs mazāk par ko uztraukties, ja viss ir kārtībā.

Mēdz piesieties sīkumiem, kritiska attieksme un pārspīlēšana

Šie cilvēki reizēm no maza sīkuma mēdz sarīkot traci, piesienoties pie pat vismazākajiem niekiem.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru