Pozitīvie un negatīvie aspekti, satiekoties ar zodiaka zīmēm

SVARI

Dažkārt satiekot Svarus, šķiet, ka viņu galvā valda haoss. Viņi ir nedaudz ekscentriski un dīvaini, bet neļauj šiem iemesliem traucēt attiecībām. Viņu dīvainums bagātinās tavu dzīvi.

Priekšrocības

Līdzsvarotība

Līdzsvarotība ir lieliska īpašība, un Svari ir vieni no retajiem cilvēkiem, kuriem tā piemīt. Viņi sniedz otram tikpat daudz, cik saņem pretī. Ja gadās strīdēties, tad Svari vienmēr centīsies paskatīties uz problēmu no dažādiem skata punktiem, lai sniegtu pamatotu un labi apdomātu atbildi.

Romantiska daba

Veidojot attiecības, romantikai ir ļoti liela nozīme, un Svari vienmēr centīsies apmierināt visas partnera vajadzības, lai attiecības būtu veiksmīgas. Svaru romantiskā daba var kļūt par pamatu ilgtspējīgām attiecībām.

Bezrūpība

Pozitīvā bezrūpība ir viena no pievilcīgākajām Svaru personības iezīmēm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, ar kuru kopā var izturēties pilnīgi dabiski un nebaidīties no nosodījuma? Mūsdienās ir grūti atrast šādus cilvēkus, ar kuriem var justies brīvi, jo daudzi pāri lielāko daļu laika pavada strīdoties.

Jautrība

Svari ir vieni no tiem cilvēkiem, ar kuriem var iziet ārā un kārtīgi iztrakoties. Svari vienmēr ir pozitīvi noskaņoti un vēlas uzlabot garastāvokli arī citiem. Viņi arī saglabā vēsu prātu, kas ir laba īpašība, ja dodaties izklaidēties. Ja draugu vidū izcelsies nesaskaņas, tad Svari būs tie, kas izšķirs strīdu.

Trūkumi

Slinkums

Slinkums ir viena no sliktākajām personības iezīmēm, kāda cilvēkam var būt. Viņam vienkārši trūkst motivācijas kaut ko darīt, ja tas prasa kaut nelielu piepūli. Tu noteikti zini, cik nogurdinoši ir strīdēties ar cilvēku, kurš pat necenšas tevī ieklausīties vai saprast, kā tu jūties.

Flirtēšana

Starp draudzīgu sarunu un flirtu dažreiz ir ļoti šaura robeža. Tas var novest pie greizsirdības, kas, savukārt rada problēmas attiecībās. Ja esi greizsirdīgs cilvēks, tad nebūtu ieteicams satikties ar Svariem.

Pieķeršanās

Svariem piemīt tendence pārāk pieķerties otram, un tā var kļūt par apsēstību. Viņi paļaujas uz kādu, kas pēc viņu domām ir stiprāks, un ļauj viņam atrisināt visas sīkās dzīves problēmas.

 

SKORPIONS

Viņi ir zinātkāri un kaislīgi cilvēki, turklāt ļoti uzņēmīgi, tomēr nereti kļūst noslēpumaini un noslēdzas sevī.  Uzzini, kādas ir priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Skorpiona zvaigznājā dzimušajiem!

Priekšrocības:

Zinātkāre

Interese baro inteliģenci. Nevar cerēt kaut ko iemācīties, ja neuzdod jautājumus, vai ne? Skorpioni to ne tikai labi apzinās, bet arī izmanto. Viņi vēlas zināt visu par visu. Skorpionus interesē ikkatrs dzīves aspekts.

Uzņēmība

Tiklīdz Skorpioni ir uzstādījuši mērķi, viņus ir grūti novirzīt no sliedēm. Viņi labi zina, ko vēlas, izstrādā plānu tā iegūšanai un tad strādā pie tā lai sasniegtu vēlamo. Tā ir brīnišķīga īpašība, jo tu nevēlies, lai lietas tiktu vienkārši darītas. Tu noteikti vēlies, lai tās tiktu paveiktas ar izcilību, ikvienā situācijā.

Kaisle

Attiecībās neiztikt bez kaisles un īpaši svarīga ir romantika. Tā ir svarīga īpašība, jo tā padara attiecības aizraujošas un interesantas. Satiekoties ar Skorpionu tev nebūt nebūs jāsatraucas par kaisles trūkumu.

Bezbailība

Arī šī ir viena no labākajām īpašībām, kas var piemist cilvēkam, neatkarīgi no tā vai viņš ir attiecībās vai nav. Bezbailība ļauj izmēģināt jaunas lietas un iegūt vērtīgu pieredzi. Ko gan tu varētu sasniegt, ja zinātu, ka tev izdosies?

Trūkumi:

Stūrgalvība

Stūrgalvība nekad nav bijusi pievilcīga īpašība. Šādi cilvēki lielākoties nevēlas saredzēt lietas no citu cilvēku perspektīvas, tas var radīt spriedzi un problēmas attiecībās.

Noslēgšanās sevī

Noslēpumi visiem sagādā problēmas ikvienā vecumā. Tie sabotē uzticēšanos, kura ir jebkuru veselīgu attiecību pamatakmens. Ja tu slēp kaut ko no savas otrās pusītes, tad kādēļ tu vispār ar viņu tiecies?

Viegla aizkaitināmība

Šī ir grūti izskaužama īpašība. Tomēr, pastāv iespēja to ievirzīt pareizajā gultnē. Ja vien cilvēks atradīs veidu, kā izlikt savas dusmas nekaitējot sev un citiem, viss būs kārtībā.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieki, nenoliedzami, ir īpaši cilvēki, kuri ātri vien spēj iekarot daudzu cilvēku simpātijas. Uzzini, kādi ir plusi un mīnusi, satiekoties ar Strēlnieka zvaigznājā dzimušajiem!

Viņi ir īsti avantūristi, taču necieš nekādu atskaitīšanos un jebkādus ierobežojumus. Ar viņiem nav viegli, bet bez viņiem – teju neiespējami!

Priekšrocības:

Optimisms
Tu noteikti nevēlies tērēt laiku satiekoties ar cilvēku, kurš dažādās dzīves situācijās saskata tikai negatīvo. Attiecības, laiku pa laikam, radīsies kādas problēmas, ja tava otrā pusīte vienmēr uz lietām skatīsies no negatīvās puses, kā tad jūs tiksiet tām pāri? Strēlnieks vienmēr ir optimistiski noskaņots un tā ir lieliska īpašība.

Godīgums

Ko gan vēl var vēlēties, ja ne godīgumu? Pat tad, ja tu negribi neko par to dzirdēt, Strēlnieks tev tik un tā pateiks. Tev noteikti nenāksies tikt galā ar informācijas slēpšanu, jo Strēlnieks vienmēr ir gatavs laicīgi visu izrunāt.
Skaidra domāšana

Tu nevēlies satikties ar kādu, kurš domā aprobežoti, nesaskatot visā augtāku jēgu. Spēja saskatīt “visu bildi” ļauj cilvēkam paplašināt savu redzesloku un izprast citus. Šī īpašība ir svarīga jebkurās attiecībās, it īpaši, ja diviem cilvēkiem jānonāk pie kompromisa.

Trūkumi:

Nesavaldība

Ņemot vērā to, ka Strēlnieki ir atklāti un godīgi, viņiem ir grūti paturēt savu viedokli pie sevis. Šie cilvēki runā ātri un ne vienmēr apzinās, kādu iespaidu viņu teiktais var uz kādu atstāt. Strēlnieks var neapzināti sāpināt cilvēkus un šī īpašība nav tā patīkamākā.

Ierobežotības nepanesība

Strēlnieka zīmē dzimušie ir ļoti dīdīgi un nespēj nosēdēt uz vietas, viņiem pastāvīgi jāizklaidējas, tādēļ, ja tu nespēsi noturēt Strēlnieka uzmanību, viņš meklēs to kur citur.

Solījumu neturēšana

Šī ir Strēlnieka lielākā problēma. Veidojot attiecības, tu noteikti vēlies saprast savu otro pusīti no pusvārda. Ja šis cilvēks nespēs piepildīt visus savus solījumus, tu tiksi aizkaitināts un agri vai vēlu attiecības nonāks strupceļā.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru