Pozitīvie un negatīvie aspekti, satiekoties ar zodiaka zīmēm

MEŽĀZIS

Šie cilvēki nudien ir mērķtiecīgi un pacietīgi, taču nereti mēdz pārāk daudz domāt par darbu un pārāk daudz laika veltīt karjerai, aizmirstot par saviem mīļajiem un tuvajiem.

Priekšrocības:

Ambiciozitāte

Vai tu nevēlētos, lai tavs mīļotais cilvēks ir ambiciozs un darbīgs? Nav nekā sliktāka par satikšanos ar slinku cilvēku, ja viņi ir vienaldzīgi viena dzīves jomā, var gadīties, ka viņi būs tādi arī citās. Tev nepieciešams kāds, kurš dzīvē meklē ko vairāk, tāds, kurš spēj rast ko aizraujošu ikkatrā situācijā un tieši tāds ir Mežāzis.

Pacietība

Šī, iespējams, ir vissvarīgākā īpašība, kāda var piemist cilvēkam. Strīdi un viedokļu nesakritības ir visās attiecībās, tomēr tikt galā ar strīdiem un atšķirīgiem viedokļiem ir stipri vieglāk, ja tava otrā pusīte ir pacietības pilna. Attiecības ir balstītas uz kompromisiem un pacietīgs cilvēks būs gatavs tevi uzklausīt, nepārtraucot, vai neiestarpinot savu viedokli.

Proaktivitāte
Ja Mežāzi neapmierina kāda situācija, viņš aktīvi centīsies to mainīt, nevis vienkārši sēdēs rokas klēpī salicis un čīkstēs. Mežāži ir apņēmīgi indivīdi, kuri kontrolē esošos apstākļus, tā nav īpašība, kas piemīt daudziem. Šajā zīmē dzimušie nesēž un nesapņo par labāku dzīvi, viņi aktīvi rīkojas, lai to īstenotu.

Trūkumi:

Pārcenšanās

Dažkārt Mežāzis aizmirst, cik svarīgi ir atpūsties no darba . Mežāži ir tik apņēmīgi, ka viņiem neatliek laika, ko veltīt pašiem sev. Ja jums sarunāts randiņš, bet tavai otrajai pusītei uzrodas pēkšņa nepieciešamība palikt darbā ilgāk, tev jābūt gatavam, ka randiņš tiks atcelts, jo darbs bieži vien ir svarīgākais. Tas var kļūt kaitinoši, it īpaši, ja tā notiek bieži.

Egoisms

Ja Ja tas, kā tu rīkojies Mežāzim nešķiet pieņemami, tad vari būt pārliecināts, ka viņš meklēs kādu citu cilvēku. Mežāži ir ārkārtīgi sīkumaini pret saviem romantiskajiem partneriem, tādēļ, ja tu pilnībā neapmierini Mežāzi, viņš tevi pametīs, neatskatoties atpakaļ.

Pēkšņas garastāvokļa maiņas

Ja tu satiecies ar kādu, kurš ir tik strādīgs, kā Mežāzis, tad vari sagaidīt, ka viņa garastāvoklis mainīsies vadoties pēc tā, kāda bijusi birojā pavadītā diena. Tu nevēlies saņemt negatīvo lādiņu, ko izstaro nikns mājās pārnācis Mežāzis. Ja viņš ir aizkaitināts par kaut ko, pat tad, ja tam nav nekāda sakara ar tevi, tas noteikti būs acīmredzams viņa attieksmē.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir praktisks. Funkcionalitāte viņam ir svarīgāka par pašu formu. Viņam it nemaz nepatīk salkana romantika. Klišejiskas došanās projām un salkanas dāvanas sirsniņas formā nav viņu gaumē. Viņi vēlas patiesu romantiku. Ūdensvīram nepieciešams partneris, kas viņam palīdzes attīstīties. Paredzami mīlestības žesti netiks augstu vērtēti.

 

Priekšrocības

Dzimis komunikators

Komunikācija ir nepieciešama ikvienās attiecībās, bez tās nekas neizdosies. Diskutējot par svarīgām tēmām ir jājūtas komfortabli un tieši šādu komfortu savai otrajai pusītei nodrošina Ūdensvīrs.

Intelektuālis

Tikai uzdodot jautājumu, tu uzzināsi atbildi un iegūsi jaunas zināšanas. Kurš gan nevēlētos satikties ar cilvēku, kurš vēlas uzzināt visu par visu? Ūdensvīrs it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu.

Sabiedrības mīļotājs

Ūdensvīram patīk atrasties cilvēku vidū – bet visvairāk, tieši ģimenes un draugu lokā. Tas ir brīnišķīgi, ka vari ļaut vaļu savam mīļotajam cilvēkam un viņam nav nepieciešama „auklēšana” vai pieskatīšana. Tu vari būt pārliecināts/-a, ka Ūdensvīrs ir uzticīgs.

Trūkumi

Viszinis

Necenties uzspiest Ūdensvīram savu viedokli, jo viņam ir vienalga. Ja Ūdensvīrs nepiekrīt tam, kas tev sakāms, viņš nemaz tevī neklausīsies. Viņš dara lietas tā, kā viņam patīk un viņa moto ir „vai nu es daru visu tā, kā man patīk, vai nedaru nemaz”. Kompromisi ir svarīga attiecību sastāvdaļa un, ja pie tiem nonākt nav iespējams, tad dzirkstelīte visnotaļ ātri izdzisīs. 

Noslēgts sevī

Vai tiešām tu vēlies satikties ar cilvēku, kurš regulāri uzceļ ap sevi sienu? Šāda pieredze ir ļoti kaitinoša un tā kalpo par iemeslu attiecību izjukšanai. Piesargies iemīlēties kādā, kurš nelaiž tevi iekšā savā dzīvē. Emocionāla atturība ne par ko labu neliecina.

Nepastāvība

Vienu dienu viņš ir laimīgs būdams ar tevi kopā, bet nākamajā viņš jau ir neapmierināts. Nepastāvība ir viena no kaitinošākajām lietām, ko vien cilvēks var piedzīvot. Tu domā, ka tavs mīļotais cilvēks ir uzticams, bet kādā brīdī tu vairs nevari izsekot viņa domu gājienam. 

Atturīgs un vēss

Kādēļ gan satikties ar kādu, kurš pret tevi izturas vienaldzīgi? Tā izklausās pēc milzīga akmens velšanas kalnā augšā. Lai gan Ūdensvīrs nav atturīgs visu laiku, viņš dažkārt mēdz tāds kļūt un tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Konflikta laikā šī īpašība šķiet pazemojoša un līdz sirds dziļumiem sāpīga otram cilvēkam.

 

ZIVIS

Priekšrocības

Pielāgošanās

Spēja pielāgoties jebkurai situācijai ir viena no vērtīgākajām īpašībām, jo ne visi var justies ērti jaunos, nepierastos apstākļos. Zivis spēj tikt galā ar šo uzdevumu un gūst panākumus arī tad, ja ir ārpus savas komforta zonas.

Ziedošanās

Zivis velta sevi visu otram cilvēkam, un vienmēr būs blakus. Viņām ļoti rūp otrs, un viņas vēlas darīt visu, ko spēj, lai attiecības būtu ilgtspējīgas. Ja satiecies ar Zivīm, tad viņu prātā vienmēr būsi pirmajā vietā.

Romantika

Ja sāc veidot attiecības, tad nekas nevar būt labāks par romantisku personību. Zivis var pārspēt pašas sevi, cenšoties iepriecināt otru cilvēku, lai attiecības būtu veiksmīgas un aizraujošas.

Pašaizliedzība

Noturīgās un ilgtspējīgās attiecībās ir jābūt arī pašaizliedzībai, taču tā ir diezgan reta īpašība, kas nepiemīt visiem.

Tas nozīmē nostādīt citu vajadzības pirmajā vietā, un tieši šāda īpašība piemīt Zivīm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, kas upurēs visu, ko tajā brīdī dara, lai vajadzības gadījumā būtu blakus.

Trūkumi

Neizlēmība

Vai esi mēģinājis kaut ko saplānot vai nonākt līdz gala lēmumam ar kādu, kurš nevar izlemt? Diemžēl Zivis ir vieni no šiem cilvēkiem.

Ja satiecies ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi, tad tev būs vajadzīga pacietība vai arī prasme patstāvīgi pieņemt grūtus lēmumus.

Emocionalitāte

Protams, ka attiecībās ļoti nozīmīga loma ir emocijām, taču pastāv ļoti šaura robeža starp to, kāds ir normāls emociju daudzums, un kad jau ir par traku.

Attiecībās radīsies problēmas, un ar tām ir jāspēj tik galā ar vēsu prātu. Ja tev ir sajūta, ka nevari pilnīgi atklāti izrunāties, neaizskarot otra jūtas, tad attiecības var nonākt strupceļā.

Slinkums

Slinkums ir viena no nevēlamākajām iezīmēm, kas cilvēkiem piemīt. Tas nozīmē, ka partnerim vispār trūkst motivācijas kaut ko darīt, ja tas prasa kaut nelielu piepūli.

Tas var būt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja otrs neizrāda nekādu vēlmi uzklausīt tevi un saprast to, kā jūties.

Pievienot komentāru