Raksts VECĀKIEM, SKOLOTĀJIEM UN CILVĒKIEM, KAS NESKATĀS TV!!!


VECĀKIEM, SKOLOTĀJIEM UN CILVĒKIEM, KAS NESKATĀS TV. Šodien par roku un virsmu šķīstīšanu jeb “sterilizāciju” un cilvēku debilizāciju. Pēdējā laikā tik ļoti ir pieaudzis bērnu skaits ar roku ādas bojājumiem, ka vajadzēja apsēsties un rakstīt. Es nedrīkstu rakstīt, ka roku dezinfekcija ir ne tikai bezjēdzīga, bet arī bīstama, īpaši bērniem, jo tad rakstu nobloķēs, tādēļ, lūdzu, saprotiet – es to ne esmu teikusi.

Tie, kas pazīst mani, zin, ka darbojos veselīgā skaistuma jomā – dabīga kosmētika, dzīvesveids, tuvība dabai, sejas un kakla atjaunojošās masāžas bez invazīvas iedarbības.
!!! Paskatīsimies uz ādas aizsargfunkciju. Lai būtu kāds legāls avots, atsaukšos uz medicīnas doktori Dr. Yael Adler, kas savā grāmatā stāsta, ka labvēlīgo mikroorganismu skaitam uz ādas jābūt lielākam nekā patogēniem, jo tie dzīvo SIMBIOZĒ – tas ir, tie mijiedarbojas un lieliski sadzīvo, tas ir labās tur grožos sliktās, nu kā Holivudas filmās. UN NAV TĀDAS VIDES, KUR DZĪVOTU TIKAI LABIE MIKROORGANISMI.
Un tagad 2 aspekti par dezinfekciju:
1) KĀ ROKU DEZINFEKCIJA “AIZSARGĀ”. Mums tiek stāstīts, ka pēc iespējas vairāk attīrot rokas un virsmas, mēs esam pasargāti no patogēniem. Tomēr sterilā vidē ātrāk savairojas kas? Pareizi, vīrusi, sēnes un nelabvēlīgās baktērijas, Jo vairāk dezinficēsim, jo sterilāku padarīsim vidi, jo vairāk nedraudziņu savairosies un, jo mazāk mūsu labo baktēriju paliks uz ādas. Kazhdaja piljinka nasha vitaminka! Tīrība nav dezinfekcija, bet gan elementāra roku mazgāšana. Tie, kas dzīvojuši 90os, atceras slavenās safeguard ziepes, kas solīja atbrīvot mūsu “neaizsargāto” ādu no 99% patogēnu. Un pēc laika tomēr šīs ziepes pazuda no pārdošanas, jo saprāta balsis tomēr stāstīja, ka mums nevajag atbrīvot savu ādu no visām baktērijām. Vispār jau Dievs/Daba/Visums, kā no kurš to sauc, nav nekāds muļķis un cilvēks ir “ģeniāls izgudrojums” ar mikrobiomu, kas normālā gadījumā pasargā ādu no bojājumiem.
2) DEZINFEKCIJAS IEDARBĪBA UZ CILVĒKU. Vai jūs esat paskatījušies to līdzekļu sastāvā, kas tiek piedāvāti skolās??? Bērnu āda ir plānāka un arī daudzkārt caurlaidīgāka par pieaugušo ādu. ŠIE LĪDZEKĻI NAV PIEMĒROTI BĒRNU ĀDAI. Šīs vielas ne tikai kairina ādu un degunu, tā ka ir jāšķauda, kas ir organisma aizsardzības reakcija, bet arī nokļūst asinsritē.
??? Kur ir dermatologi un bērnu ārsti? Vai jūsu kabinetos nav jau pietiekami liels skaits ādas slimnieku un hronisku alerģiju? Kur vecāku un skolotāju veselais saprāts, ļaujot bērniem dezinficēt rokas n-tās reizes dienā?
Ko darīt, ja nav iespējams izvairīties no diktatūras iestādē. Izgatavot vai nopirkt savu līdzekli, kas veic attīrīšanu, bet ne dezinfekciju vai nopirkt kādu maigāku līdzekli, kas piemērotāks bērna ādai un aizliegt skolas personālam spiest bērnu izmantot skolas dezinfekciju.
Vēl jau protams, varētu uzdot jautājumus, kādēļ vispār mums tiek iepotēta doma, ka nedrīkst saslimt, nedrīkst slimot, ka vienīgais iespējamais veids ir nesaslimt?? Kā mēs vispār esam izvilkuši visus iepriekšējos gadsimtus? Kādēļ vieni dzīvo savu dzīvi priekā un veselībā, bet citi gramsta savas maskas un aplipina sevi? Kādēļ Latvijā nav neviena žurnālista, kas savāktu visus ”draudziņus” studijā un uzdotu jautājumus. Kādēļ godprātīgi ārsti neapvienojas un neaicina lēmējus runāt par testiem, kas nav paredzēti vīrusiem, kā to apgalvoja pats testa radītājs, par maskām, uz kuru kastēm rakstīts, ka tas nepasargā no vīrusa, par dezinfekciju, kas tieši padara ādu uzņēmīgāku pret patogēniem, par bīstamo vīrusu bez simptomiem, kad jāizolējas?
Krieviem ir labs teiciens – moja hata kraiņaja. Vispār jau kraiņaja hata uzhe sgorela, laiks mosties. Kamēr kolektīvā apziņa vēl guļ, tikmēr gaidām nākamos viļņus, jo mums ir jāizaug kopā.
Un es ticu, ka būs. Lai ar Jums Gaisma un Mīlestība!

VECĀKIEM, SKOLOTĀJIEM UN CILVĒKIEM, KAS NESKATĀS TV. Šodien par roku un virsmu šķīstīšanu jeb “sterilizāciju” un cilvēku…

Posted by Kristine Ennīte on 2020 m. spalio 2 d., penktadienis

Pievienot komentāru