Raksturs un horoskops- kas raksturo tieši tevi?

AUNS Impulsīvi cilvēki var būt gan labi, gan slikti, un, ja gadās strīdēties ar kādu, labāk būt piesardzīgam. Auns teiks tieši to, kas viņam ienāk prātā, un ilgi nevilcināsies. Viņš nedomā par to, kādas sekas radīs viņa teiktais, un pēc tam jau ir par vēlu. Tā var rasties aizvainojums, kas attiecībās nepavisam nav vēlams.

VĒRSIS Veidojot attiecības ar Vērsi, ir jābūt pārliecinātam, ka šis cilvēks ir pilnībā ticis pāri savam iepriekšējam partnerim, vairs par to nepārdzīvojot, citādi jums var nākties uzkavēties viņu dzīvē un neilgu un kalpot par plāksteri, kas uz laiku dziedē viņa mīlas rētas.

DVĪŅI Dzīvē nav garantijas, ka vienmēr viss ritēs kā pa diedziņu, Dvīņi to lieliski apzinās un visai veiksmīgi spēj tikt galā ar dažādām dzīves grūtībām, ātri pielāgojoties jaunai videi un apstākļiem, taču, tā kā Dvīņu personībai ir vairākas iezīmes, viņus dažreiz ir grūti saprast.

VĒZIS Viņi ir tie, kas parasti dzīvo pagātnē, un ļoti reti kad tagadnē. Pārāk bieži mēdz atcerēties pagātnes skaistākos un pasakainākos mirkļus, tāpēc nebrīnieties, kad, stāstot viņam kaut ko, jūs pieķerat viņu nemaz neklausāmies.

LAUVA Ja neizjutīs pietiekami daudz mīlestības un uzmanības, tad to var sākt meklēt kaut kur citur. Lauvām ir nepieciešams izjust partnera rūpes un gādību. Ja jūtas mīlēts, tad mīlēs arī otru.

JAUNAVA Jaunavām ir ļoti daudz labu īpašību, kas ir apbrīnas vērtas. Piemēram, viņas pievērš uzmanību katram sīkumam,  un metodiskā pieeja katrai dzīves situācijai ļauj gūt panākumus. Tomēr līdz ar gūtajiem panākumiem viņi kļūst ļoti paškritiski.

SVARI Līdzsvarotība ir lieliska īpašība, un Svari ir vieni no retajiem cilvēkiem, kuriem tā piemīt. Viņi sniedz otram tikpat daudz, cik saņem pretī. Ja gadās strīdēties, tad Svari vienmēr centīsies paskatīties uz problēmu no dažādiem skata punktiem, lai sniegtu pamatotu un labi apdomātu atbildi.

SKORPIONS Skorpions diezgan ilgi var klusēt par to, ka partneris viņam neizrāda pietiekami daudz uzmanības, taču vienā momentā tas nāk ārā.. un tad gan vairs nav labi. Gatavs partnera dēļ darīt ļoti daudz, taču, ja to nesaņems pretī, paliks dusmīgs un būs vīlies.

STRĒLNIEKS Viņi nevar tikt pāri savai pirmajai mīlestībai diezgan ilgi. Parasti netur viņu tikai atmiņās, bet turpina ar viņu uzturēt kontaktu. Kad liekas, ka šīs jūtas ir zudušas, var sanākt, ka otrs atrod sev jaunu partneri, un tieši tajā brīdī rodas nepieciešamība viņu kaut kādā veidā noturēt vai atgūt.

MEŽĀZIS Ja Mežāzi neapmierina kāda situācija, viņš aktīvi centīsies to mainīt, nevis vienkārši sēdēs rokas klēpī salicis un čīkstēs. Mežāži ir apņēmīgi indivīdi, kuri kontrolē esošos apstākļus, tā nav īpašība, kas piemīt daudziem. Šajā zīmē dzimušie nesēž un nesapņo par labāku dzīvi, viņi aktīvi rīkojas, lai to īstenotu.

ŪDENSVĪRS Tikai uzdodot jautājumu, tu uzzināsi atbildi un iegūsi jaunas zināšanas. Kurš gan nevēlētos satikties ar cilvēku, kurš vēlas uzzināt visu par visu? Ūdensvīrs it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu.

ZIVIS Viņš ir emocionāls un sarežģīts, bieži vien paliekot nesaprasts. Partnerim jābūt spējīgam saprast viņu un vienmēr būt blakus, neatkarīgi no tā, cik slikti vai labi viņam iet. Jebkura mīļotā darbība, kas darīta no sirds, liks Zivs sirsniņai iemirdzēties.

Pievienot komentāru