Nedaudz dīvaini un neparasti fakti par zodiaka zīmēm

AUNS Viņi var nodemonstrēt savu spēku, izmantojot prāta spējas un loģiku, un tādā veidā tevi pārspēt. Viņi ir ļoti stabili savā raksturā, tāpēc spēj pretoties jebkam, kas stājas ceļā.

VĒRSIS Viņiem ir svarīga drošība, komforts un miers, kas ir labs garants laimīgai ģimenes dzīvei. Vērši var būt ietiepīgi un nelokāmi savos uzskatos, tāpat, viņi var būt arī slinki, taču tie ir sīkumi, salīdzinot ar viņu izpratni par to, kā būtu labi jādzīvo.

DVĪŅI Viņi, pat nemeklējot attiecības, var kādam nežēlīgi iepatikties. Lielākā problēma – viņš pats nezina, ko grib, jo domas maina tik pat bieži, cik zeķes. Nereti mēdz visu sasteigt, taču no šīs kļūdas pieļaušanas viņam būtu jāatradinās, jo tas īstu mīlu atrast nepalīdzēs.

VĒZIS Ļoti mīlošs un gādīgs. Par katru sīkumu pārdzīvo ilgi un dikti, tikai centīsies to maksimāli noslēpt. Tā kā viņam pašam ir nepieciešama uzmanība, tā arī viņš pats cenšas to veltīt otram, cenšoties vairāk laika pavadīt kopā.

LAUVA Gluži kā kaķi, Lauvas zīmē dzimušie cilvēki ir ļoti neatkarīgi un viņiem patīk uzmanība. Viņi ir arī ļoti uzticīgi, bet tikai tad, ja esi viņu uzticības cienīgs. Šiem cilvēkiem ir ļoti spēcīga personība, un viņi vēlas būt kopā ar kādu, kas ir tikpat drošsirdīgs.

JAUNAVA Viņa nav neparedzama, bet gan loģiski domājoša būtne. Reizēm pat liekas, ka auksta. Patiesībā, tiem, kam viņa liekas auksta, nekad nav nācies iekarot viņas sirdi, jo tikai patiesas mīlas gadījumā Jaunava atdod sevi visu un parāda arī savu kaislīgo un mežonīgo dabu.

SVARI Viņiem ir konkrēts viedoklis par to, kas ir veiksmes pamatā, un viņi neapstāsies kamēr neiegūs to, ko vēlas. Ar Svariem dažreiz ir grūti sadzīvot, jo viņi vēlas būt kopā ar labāko no labākajiem un nesamierināsies ar neko citu, kā tikai labāko.

SKORPIONS Nav jau tā, ka viņu interesē tikai fiziska tuvība, taču tā ir neatņemama attiecību sastāvdaļa. Iemīlējies Skorpions nespēs redzēt sliktās lietas, kas ap viņu notiek, jo mīlestība tik tiešām ir akla.

STRĒLNIEKS Viņš ir izteikti prasmīgs flirtēšanā un pretējā dzimuma savaldzināšanā. Reti kad viņam ir tā, ka viņu atraida, jo viņam vienkārši nav iespējams pretoties. Tiesa, problēmas sākas tad, kad partneris vairs nesaprot, ko īsti grib viņa Strēlnieks.

MEŽĀZIS Viņa skaidrība un asais prāts liek citiem jukt prātā tevis dēļ. Ja smieklus varētu pielīdzināt alkoholam, tad tavi smiekli ir divu stipro dzērienu stiprumā, turklāt tev nekad neaptrūkstas joku. Nav brīnums, ka cilvēki, kuri tev līdzās atrodas ilgāk par 15 minūtēm jūtas kā piedzērušies.

ŪDENSVĪRS Viņi vienmēr tiecas virzīties uz priekšu, vēlas iegūt jaunas zināšanas, ir radoši, un neapmierināti, ja kāds mēģina viņus aizkavēt. Viņiem ļoti svarīga ir brīvības sajūta, lai varētu izrādīt savas jūtas.

ZIVIS Tu esi tumšs un mistisks, nav brīnums, ka cilvēki tevi uzskata par pievilcīgu un intriģējošu. Dažkārt tava atturība liek tev izskatīties pēc īsta vientuļnieka un tas piesaista cilvēkus. Tas ir loģiski, jo tumsa vienmēr ir aizraujošāka par gaismu.

Pievienot komentāru