Recepte. Gatavojam glazētos biezpiena sieriņus pašu rokām!

Kurš gan nav ēdis tik ļoti iecienītos biezpiena sieriņus?! Un kurš gan nezina to, ka glazētajos šokolādes sieriņos mēdz būt visnotaļ daudz kaitīgu vielu?!

Tas nozīmē tikai to, ka vislabāk tos ir gatavot pašu rokām, jo tas nemaz nav tik sarežģīti, turklāt būs nepieciešamas tikai dažas pavisam vienkāršas sastāvdaļas un mazliet tava laika!

Veselīgi biezpiena sieriņi bez konservantiem un citām ķīmiskām piedevām, turklāt tos var pagatavot arī ar pildījumu – piemēram, ar sukādēm, ievārījumu, riekstiem, magoņu sēkliņām vai kokosriekstu skaidiņām! Atliek vien ļaut vaļu fantāzijai!  Sajūsmā pilnīgi noteikti būs gan lieli, gan mazi, tāpēc ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Fotorecepte. Cepumu torte ar “Nutellu” bez cepšanas; tikai 15 minūtes un gatavs!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g biezpiens;
  • 30 g sviests;
  • 80 g tumšā šokolāde;
  • 2 ēdamk. pūdercukurs;
  • 12 g vaniļas cukurs.

PAGATAVOŠANA. 

Ūdens peldē izkausē šokolādi. Formiņas ieziež ar plānu šokolādes kārtu. Var izmantot arī mafinu formiņas. Pēc tam tās uz 5 minūtēm ieliek ledusskapī.

Biezpienu sajauc kopā ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un sviestu.

Formiņās ar šokolādi liek biezpiena masu. Pa virsu klāj šokolādi.

Liek ledusskapī.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Fotorecepte. Debešķīgais “Bounty” – pagatavojams mājās 20 minūšu laikā!

Pievienot komentāru