Vērsis. Pozitīvās un negatīvās rakstura iezīmes

Vērsis pilnīgi noteikti pieturēsies pie ieņemtā kursa, neies pa kreisi, vienmēr dos kādu vērtīgu padomu un palīdzēs grūtā brīdī. Pēc savām rakstura īpašībām Vērsis ir gandrīz vai ideāla Zodiaka zīme.

Taču katram no mums ir ne tikai savi plusi, bet arī mīnusi. Tas attiecināms arī uz Vēršiem. Lai arī viņi ir patiešām spēcīgi, mērķtiecīgi un strādīgi, arī viņiem piemīt savi trūkumi, tāpēc šajā rakstā esam apkopojuši gan Vēršu pozitīvās, gan negatīvās īpašības.

Lasi vēl: Viss, kas tev būtu jāzina par Vērša zīmē dzimušajiem

POZITĪVĀS ĪPAŠĪBAS

DĀSNUMS

Vērši vienmēr būs gatavi sniegt palīdzīgu roku savai ģimenei, draugiem vai vienkārši trūcīgajiem. Pat tad, ja tas nozīmē to, ka viņiem pašiem būs jācieš zaudējumi vai jāpārvar grūtības.

UZTICAMĪBA

Ar Vēršiem pilnīgi noteikti var rēķināties. Viņi jūs nepievils. Šī Vēršu īpašība padara viņus par lieliskiem darbiniekiem un labiem draugiem.

PIEZEMĒTĪBA

Šīs lojālās un jūtīgās dvēseles ir arī visnotaļ piezemētas, laipnas un ļoti patīkamas personības.

PACIETĪBA

Pacietība ir tikums, un Vēršiem tas piemīt.

NEATKARĪBA

Gan finansiāli, gan emocionāli. Vērši vēlas būt neatkarīgi un stipri, lai viņiem grūtos brīžos nebūtu jāvēršas pēc palīdzības pie kāda cita.

PASTĀVĪBA

Ja Vērši kaut ko vēlas, tad viņi liks lietā visas pūles, lai to iegūtu. Neveiksmes reti kad spēj viņus salauzt.

NEGATĪVĀS ĪPAŠĪBAS

STŪRGALVĪBA

Vērši var būt patiešām neticami spītīgi un neelastīgi savā pieejā.

EGOISMS

Vērši ir ļoti mērķtiecīgi. Viņiem liekas, ka visa pasaule griežas tikai ap viņiem. Viņu egoisms padara tos visnotaļ rupjus un vienaldzīgus pret apkārtējo cilvēku emocijām.

SLINKUMS

Viņi ir ļoti pacietīgi un arī slinki, it  īpaši tādos gadījumos, kad viņiem liek kaut ko darīt. Vērši nepakustinās ne pirkstiņa, kamēr viņi nebūs motivēti celties un kaut ko darīt.

MATERIĀLISMS

Lai nodrošinātu savu nākotni un uzturētu konkrētu tēlu sabiedrībā, viņiem ir tendence kļūt par materiālistiem.

GREIZSIRDĪBA

Greizsirdība ir viena no Vēršu visnegatīvākajām rakstura iezīmēm. Ļoti bieži šī iemesla dēļ viņi zaudē patiešām patiesas attiecības.

Lasi vēl: 13 lietas, kuras sapratīs tikai Vērša zīmē dzimušie

Pievienot komentāru