Recepte. Krēms “Rafaello” – debešķīgs kārums!

Kurš gan kaut reizi dzīvē nav ēdis tik ļoti iecienītās “Rafaello” konfektes?! To garša ir vienkārši dievīga! 

Šīs konfektes ir gan daudzu bērnu, gan arī pieaugušo iecienītākais kārums, taču vai zinājāt, ka šo “Rafaello” krēmu var pagatavot arī pašu rokām mājas apstākļus, turklāt tas nesaturēs konservantus un citas kaitīgās vielas, kuras krēmam pievieno konfekšu ražotāji. Pats galvenais – izvēlēties kvalitatīvus produktus!

Šis krēms ir ļoti viegli pagatavojams, turklāt arī ļoti universāls, jo to var izmantot gan tam, lai pagatavotu dažādas tortes, kūciņas, bulciņas un konfektes, kā arī tas ļoti labi ies kopā ar visparastāko baltmaizi brokastīs pie tējas vai kafijas! Noteikti ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Fotorecepte. Cepumu torte ar “Nutellu” bez cepšanas; tikai 15 minūtes un gatavs!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 70 g kokosriekstu skaidiņas;
  • 400 g iebiezinātais piens;
  • 200 g baltā šokolāde;
  • 200 g sviests.

PAGATAVOŠANA.

Ūdens peldē vai uz lēnas uguns izkausē sviestu un balto šokolādi, neaizmirstot pastāvīgi to apmaisīt.

Pievieno iebiezināto pienu un pieber kokosriekstu skaidiņas. Visu kārtīgi apmaisa.

Noņem krēmu no uguns, ļauj tam atdzist un uz 3-4 stundām liek ledusskapī. Pēc tam krēmu var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Fotorecepte. Debešķīgais “Bounty”- pagatavojams mājās 20 minūšu laikā!

Pievienot komentāru