Rīgas domē pirmdien notiks sanāksme par spēļu zāļu slēgšanu

Pirmdien, 1.aprīlī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs rīkos darba sanāksmi par tālāko rīcību saistībā ar iecerēto spēļu zāļu slēgšanu galvaspilsētā.

Sanāksme notiks plkst. 10.00 Rātsnamā, 220. kabinetā. Paredzēts, ka sanāksmē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieki Oļegs Burovs un Vadims Baraņņiks, Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs, Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais, deputāts Andris Ameriks un Juridiskās pārvaldes priekšnieks Jānis Liepiņš.

Pēc sanāksmes ap plkst. 10.30 plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem būs iespēja uzdot jautājumus tās dalībniekiem.

Jau vēstīts, ka 27. martā Rīgas dome pieņēma konceptuālu lēmumu par spēļu zāļu slēgšanu visā pilsētas administratīvajā teritorijā. Lēmums tika pieņemts vienbalsīgi, balsojot „par” visiem 59 klātesošajiem deputātiem.

Ar minēto lēmumu Rīgas domes Juridiskajai pārvaldei, sadarbībā ar Pilsētas Attīstības departamentu, uzdots, pamatojoties uz Azartspēļu likuma 42. panta sesto daļu, sagatavot Rīgas domes lēmumu projektus par pakāpenisku izsniegto spēļu zāļu atļauju un azartspēļu organizēšanas atcelšanu visā Rīgas administratīvajā teritorijā, izņemot četru un piecu zvaigžņu viesnīcas.

Pievienot komentāru