Salāti “Ananass” – lieliski papildinās svētku galdu

Salāti “Ananass” lieliski papildinās svētku galdu. Tos pagatavot nav sarežģīti, un nebūs nepieciešamas īpašas zināšanas. Salāti sanāks skaisti, ar netipiski pikantu garšu.

Sastāvdaļas:

  • 600 g svaigu šampinjonu
  • 1 burciņa marinētu šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 400 g šķiņķis
  • 1 bundžiņa konservētu ananasu
  • 200 g majonēze
  • Loki
  • Sāls pēc gaumes
  • Augu eļļa

Pagatavošana:

  1. Svaigās sēnes sagriež nelielos gabaliņos. Apcep 12 minūtes uz vidējas uguns. Sāli pievieno pēc garšas.
  2. Smalki sagriež sīpolu un apcep, kamēr tas kļūst zeltaini brūns.
  3. Šķiņķi sagriež smalkos gabaliņos.
  4. Ananasu sagriež gabaliņos.
  5. Uz dziļa šķīvja kārto salāta sastāvdaļas: apcepti šampinjoni, cepti sīpoli, majonēze, šķiņķis, ananāsi, majonēze, šķiņķis, majonēze.
  6. Marinētus šampinjonus pārgriež uz pusēm, un noklāj salātu augšējo kārtu. Pārkaisa ar sagrieztiem lokiem.
  7. Salātus ieliek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.

Pievienot komentāru