Šie 6 zodiaka zīmju pāri iznīcina viens otru būdami kopā

Lauva un Vēzis

Šo abu zodiaka zīmju savstarpējā jūtu ķīmija ir visai dinamiska, tomēr attiecībās haosu ievieš Vēža vēlme pēc dvēseliskas savienības un Lauvas nepārliecinātība. Lauvas zīmē dzimušie cilvēki var vienā mirklī izrādīt pārlieku daudz emociju, bet jau nākamajā būt kritiski aizkaitināt spējīgi, tieši tas satracina Vēzi un tad attiecībām tiek pielikts punkts.

Mežāzis un Ūdensvīrs

Gan Mežāzis, gan Ūdensvīrs ir apņēmības pilni cilvēki. Mežāzis attiecībās ienes emocionālo aspektu, bet Ūdensvīrs – praktiskumu. Par spīti tam, ka teorētiski šī izklausās pēc ideālas kombinācijas, Ūdensvīrs bieži vien liek Mežāzim apstrīdēt šo attiecību vērtību. Abu atšķirības rezultējas ar pastāvīgiem strīdiem, kas beigu beigās noved pie šķiršanās.

Jaunava un Dvīņi

Dvīņi dzīvo sapņu pasaulē, bet Jaunava ir emocionāli atsvešināta. Šī Jaunavas iezīme ļauj viņai vienkārši jebkurā mīļā brīdī pamest Dvīņus vienus pašus, tā rezultātā Dvīņi ieraujas sevī un ieņem aizsardzības pozu, viņi kļūst viegli ievainojami šo attiecību ietvaros.

Svari un Vērsis

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem ir lieliska saderība un līdzīgas rakstura iezīmes, tomēr šajā gadījumā pārim trūkst individualitātes. Svaru un Vērša savienība ir lemta sabrukšanai tieši tādēļ, ka abi šie cilvēki ir pārlieku līdzīgi. Vērsis ir stūrgalvīgs, bet Svari vienmēr vēlas panākt savu taisnību. Abi no šīm attiecībām vienkārši sagaida pārlieku daudz un tas neliecina ne par ko labu.

Skorpions un Zivis

Šī ir visnāvējošākā nesaderīgo zīmju kombinācija visā zodiakā. Abi šo zīmju pārstāvji ir ārkārtīgi emocionāli cilvēki, šī emocionalitāte liek aizsvilties greizsirdībai pat tad, kad tai nav pamata. Skorpioni ir pārgalvīgi, bet Zivis jūtīgas. Starp abiem kūsājošā uguns ir spējīga iznīcināt pilnīgi visu.

Strēlnieks un Vēzis

Vēzim nepieciešams laiks, lai atvērtos savai otrajai pusītei, šīs zīmes pārstāvim nepieciešams emocionāls līdzsvars, toties Strēlniekiem nepieciešams izaicinājums. Strēlniekam svarīgākais attiecībās ir seksuālā savienība, viņiem tā ir svarīgāka par emocionālo saikni un tieši tas sagrauj attiecības.

Pievienot komentāru