Sirds un prāta horoskops – uz kā paļaujas katra zodiaka zīme

Pēc zodiaka zīmēm var izšķirt četrus mīlestības veidus, balstoties uz tiem atbilstošo elementu, kas ietekmē tavu dzīvi.

Vai esi domājis par to vai piederi pie tiem, kas vairāk paļaujas uz sirdi vai prātu? Vai tev vairāk raksturīgs praktiskums vai kaislības? Kuram no orgāniem ir noteicošā loma, kad esi iemīlējies? Uzzini, kā tavs dzimšanas datums ietekmē to, kā tu uztver mīlestību.

Uguns zīmes: Auns, Lauva, Strēlnieks

Tu esi romantisks un kaislīgs. Attiecībās netrūkst dažādu notikumu, jo tu mēdz rīkoties impulsīvi un spontāni.  Pateicoties šīm īpašībām, tu nebaidies no atraidījuma tik ļoti, kā citi, un tas ir labi. Šo zīmju pārstāvjiem visraksturīgāk ir klausīt savai sirdij!

Zemes zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Runājot par sirdslietām, tu esi praktiskāks nekā citi. Tev patīk materiālie labumi, kas padara dzīvi ērtāku. Mīlestības jomā tu esi ļoti piesardzīgs un jutīgs pret fiziskām sajūtām. Šo zīmju pārstāvji vadās pēc loģikas.

Gaisa zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Tev patīk flirts un romantika. Tomēr ar izskatu vien ir par maz. Tev vajadzīgas tādas attiecības, kur pastāv arī intelektuālā saikne un draudzība, kā arī jūs varat uzturēt interesantas un saturīgas sarunas. Tu starp sirdi un prātu vienmēr centies atrast līdzsvaru.

Ūdens zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

Tev piemīt emocionalitāte, laba intuīcija un empātija. Ja tavam mīļotajam cilvēkam klājas grūti, tad arī tevi pārņems līdzīgas sajūtas. Attiecībās tu esi ļoti viegli ievainojams tieši intuīcijas un bagātās iztēles dēļ. Šo horoskopa zīmju pārstāvji ir izteikti sirds gūstekņi.

Pievienot komentāru