Viena zodiaka zīme, kurai ir lielas izredzes tevi padarīt par bagātu

Gribat kļūt bagāti?! Astrologi apgalvo, ka mūsu finansiālie panākumi lielā mērā ir atkarīgi no tā, kāds cilvēks mums atrodas blakus, tāpēc izvēlies sev partneri, vadoties pēc merkantīlā horoskopa!

Izvēloties sev dzīves partneri, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai Jūsu attiecību saderību, bet arī to, kāda ir Jūsu saderība tieši naudas lietās.

AUNS

Auniem savu dzīvi būtu vēlams saistīt ar gaisa stihijas zīmēm, it īpaši Ūdensvīriem, jo tas ir viņu ideālais pāris. Arī Svari var piesaistīt finansiālu veiksmi, taču izvairīties noteikti vajadzētu no Skorpioniem.

VĒRSIS

Vēršiem ļoti izdevīga var izrādīties savienība ar Ūdensvīriem un Skorpioniem, jo tieši šīs zodiaka zīmes viņiem var atnest neticamu finansiālo veiksmi. Neslikti naudas lietas varētu kārtoties ari savienībā ar uguns stihijas zīmēm (Lauvām, Strēlniekiem un Auniem), tomēr šajā gadījumā Vēršiem var gadīties pabojāt savus nervus.

DVĪŅI

Dvīņi var piesaistīt naudu, esot pārī ar Lauvu. Lauva šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir īsts naudas magnēts. Mežāzis, Vērsis un Jaunava paši spēj diezgan labi nopelnīt, tāpēc savam partnerim Dvīnim šajā sfērā noteikti nekādi nepalīdzēs, bet Skorpioni var pilnībā izputināt Dvīņus.

Šķir lapu tālāk, lai noskaidrotu, kuri zodiaka zīmju pārstāvji Tev var atnest bagātību

Pievienot komentāru