Skorpioni mīlestībā; cilvēki, kas alkst pēc spēcīgām jūtām!

Skorpioni mīlestībā ir visnotaļ izlēmīgi. Viņiem neeksistē nekādi pagaidu varianti. 

Šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ laba reputācija. Skorpions ir visseksuālākā Zodiaka zīme – kaislīgs, neatvairāms un pārliecinošs, lai gan arī greizsirdīgs.

Visa patiesība slēpjas tajā, ka Skorpiona kaisle var būt nekontrolējama. Viņu impulsivitāte liek viņiem pieņemt lēmumus, balstoties uz saviem instinktiem. Vienā brīdī Skorpions stāv malā un slepus iekāro savu partneri, bet jau nākamajā piekrīt nopietnām attiecībām – viņi krīt no vienas galējības otrā.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, ar kuru pārstāvjiem Skorpioniem ir vislabākā saderība!

 

Aizdomīgajiem Skorpioniem ir visnotaļ grūti atvērties. Savu neatkarību un personīgo telpu viņi saglabās līdz pēdējam. Lai pievērstu šīs zīmes pārstāvja uzmanību, ir nepieciešams viņu ieintriģēt. Viņi pilnīgi noteikti meklē spēcīgus un emocionālus partnerus, jo, tāpat kā jebkuram kaislīgam cilvēkam, Skorpionam ir nepieciešamas spēcīgas jūtas.

humphrey-love

Attiecībās šie cilvēki ne tikai savienojas ar partneri, bet arī “iekļaujas” viņā, kas arī ir iemesls tam, kāpēc šīs zīmes pārstāvji pēc iespējas ilgāk cenšas ieturēt distanci – viņi zina, ka var pazaudēt sevi otrā cilvēkā. Skorpionu ideja par mīlestību ir tik idealizēta, ka ar savu otro pusīti viņi nevar dzīvot citādāk – visu vai neko!

Skorpioniem ir jāiemācās kontrolēt sevi, pretējā gadījumā – pārmērīga emocionalitāte var izjaukt pat vislabākās attiecības.

artistic emotional wedding photography

Attiecības šīs zīmes pārstāvjiem ir kā akciju tirgus, jo viņi vienmēr meklē pierādījumus tam, ka viņu ieguldījums attiecībās nav kļuvis bezjēdzīgs. Reizēm tāda attieksme var kļūt par mīlestības vissliktāko ienaidnieku, it īpaši tad, kad Skorpionā ir pamodusies greizsirdība.

Patiesa mīlestība prasa risku, kas, protams, ne vienmēr ir droši, taču citā veidā nav iespējams iepazīt īstu mīlestību.

couple-cute-hug-kiss-favim-com-1076217

Attiecībās ar Skorpionu ir nepieciešams radīt maksimāli komfortablus apstākļus un aizsargāt viņa jūtas. Mistiskā šīs zīmes puse vienmēr piesaistīs partneri, arī vissarežģītākajās situācijās. Skorpioni ir tik vilinoši, ka reti kurš izlemj no viņiem aiziet.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru