SKORPIONS – lielisks darbinieks, kaislīgs mīļotais un uzticams draugs

No Skorpiona zīmē dzimušajiem nebaidās tikai muļķi! Tā ir ļoti spēcīga Zodiaka zīme, kuras pārstāvji viennozīmīgi ir Fortūnas lutekļi. Skorpioni prot mīlēt, taču viņu mīlestību ir jānopelna. 

Skorpioni ir cilvēki, kas iet tikai un vienīgi uz priekšu, jo aiz muguras viņi atstāj nodedzinātus tiltus, nevis vilšanās ceļus. Skorpionus ir par ko mīlēt, galvenais – nemēģināt viņus apmānīt un pārspēt viltībā.

Vīrieši-Skorpioni ir kaislīgi, pārliecināti par saviem spēkiem, mīl vadīt citus, vienmēr grib būt pirmie, seksuāli, prasīgi, izlēmīgi un mērķtiecīgi.

Sievietes-Skorpioni ir spītīgas, savtīgas, prasīgas pret sevi, pārliecinātas par savu skaistumu, niķīgas, harmoniskas, seksuālas, viltīgas, enerģiskas un kaislīgas.

Kādi šīs zīmes pārstāvji ir darbā, mīlestībā, gultā un draudzībā?! Kas viņiem nepatīk un ko noteikti ir vērts par viņiem zināt?!

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Skorpionu var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

 

SKORPIONI DARBĀ

Šīs zīmes pārstāvji ir lieliski psihologi, tāpēc strādāt viņiem ir nepieciešams tieši ar cilvēkiem. Viņi mīl analizēt situāciju, meklēt dažādus zemūdens akmeņus aktuālos jautājumos, kā arī viņu spēkos ir atrisināt jebkuru konfliktu, liekot lietā savu harismu, flirtu un šarmu. Galvenie panākumi Skorpionus piemeklē tad, kad viņi jau dažus gadus ir nostrādājuši attiecīgajā sfērā un pakāpušies pa karjeras kāpnēm. Pēc tam viņu reputācija strādā viņu labā. Veiksme viņiem dodas rokās tāpēc, ka viņi nebaidās no neveiksmēm. Skorpioni ir mērķtiecīgi un mīl riskēt, bet veiksme mīl viņu izdomu un apņēmību.

SKORPIONI MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Skorpioni ir ļoti kaislīgi un noteikti zina, kā patiesi mīlēt, taču šo zoli veikt viņi uzdrošinās ļoti reti. Pēc savas dabas viņi monogāmi, tāpēc viņu vidū nav daudz tādu, kuri būtu gatavi krāpt, taču vienmēr ir arī izņēmumi. Viņiem ir ļoti svarīgi redzēt sev blakus cienījamu daiļā dzimuma pārstāvi, kura spēs apmierināt visas viņu vēlmes. Kas Skorpions ir iemīlējies, viņš dara brīnumainas lietas. Viņš var sasniegt jebkuru mērķi. Skorpionam ir nepieciešamas nopietnas attiecības, tāpēc flirts paliek flirts, bet sievieti viņš sev izvēlas vienu un uz visu mūžu.

Sievietes – Skorpioni izvēlas sev ļoti uzticamus partnerus. Viņas nav nekādas aukles saviem vīriešiem, tāpēc žēlot viņus pilnīgi noteikti netaisās. Viņa prasa uzmanību un cieņu, pretī dodot enerģiju un spēku. Šīs sieviete pilnīgi noteikti nepieņem krāpšanu, tāpēc pārliecināt viņu par to, ka tā bija kļūda, ir bezjēdzīgi. Viņa ir stingra savos lēmumos, un otrā iespēja Jums pilnīgi noteikti netiks dota. Mīlestība viņai nozīmē ļoti daudz, bet “dzīve” ir sinonīms “mīlestībai”.

SKORPIONI GULTĀ

Vīrietis – Skorpions spēj sniegt baudu jebkurai partnerei, bet viņš pats gūst baudu no viņas orgasma, elsām un apmierinātības. Gultas izpriecas ar šajā zīmē dzimušo var kļūt par augstākās pilotāžas meistarklasi vai arī dzīvniecisku instinktu.

Sieviete – Skorpions mīl nodarboties ar TO. Virtuālajā vidē  viņa dievina apmainīties ar erotiskiem attēliem, ziņām un nākotnes plāniem šajā sfērā. Šī sieviete ir vienmēr gatava realizēt jebkādu Jūsu vēlēšanos. Viņa ir nenogurdināma un kaislīga. Ja Jūs gultā lutināsiet viņas ķermeni, viņa var Jums dāvāt paradīzi tepat uz Zemes.

SKORPIONI DRAUDZĪBĀ

Skorpioni ciena un novērtē savus draugus. Vārds “draudzība” viņiem nozīmē ļoti daudz. Skorpiona klātbūtnē Jūs nevarat pateikt nevienu sliktu vārdu par viņa draugu, jo viņš noteikti aizstāvēs viņa godu. Skorpioni reti kad ir spējīgi atklāties līdz galam, taču viņu draugi zina visu to, ko zina viņu tuvinieki, kas no viņu puses skaitās visaugstākās uzticības izpausme. Skorpioni ir ļoti labi draugi, gudri padomdevēji un jautri sarunu biedri.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, ar kuru pārstāvjiem Skorpioniem ir vislabākā saderība

Pievienot komentāru