SVARI – apburoši, sabiedriski, apveltīti ar asu prātu

Svari ir aktīvi, tomēr šiem cilvēkiem nepiemīt tik daudz enerģijas, lai pārvarētu apkārtējās vides ietekmi, tāpēc viņi dod priekšroku atklātai un sīvai cīņai. 

Jums ir pietiekami daudz spēka, lai iemiesotu dzīvē visus savus lēmums, taču jūs pārāk daudz laika tērējat tam, lai tos pieņemtu. Jūs ļoti ātri spējat par kaut ko pārliecināt citus, taču tad jūs darāt visu iespējamo, lai noņemtu no sevis atbildību par visu notiekošo. Tad, kad lēmums ir pieņemts, Svari parasti neatkāpjas no savas izvēles un intuitīvi sadala spēkus tā, lai sasniegtu savus mērķus to svarīguma secībā.

Lasi vēl: Kā atrast kopīgu valodu ar Svariem – sarežģīti, bet apbrīnojami cilvēki!

 

Aktīvi piedaloties dažādos strīdos un diskusijās, Svari ne tik daudz aizstāv savu viedokli, kā izbauda intelektuālo dueli. Reizēm viņi paši izprovocē konfliktus tikai tāpēc, lai viņiem būtu iespēja aizstāvēties no pretinieka uzbrukumiem.

Periodos, kas Jūs enerģētika pavājinās, Jūs ieslēdzaties sevī, kļūstot ļoti nerunīgi. Jūs it kā krājat spēkus jaunam izrāvienam, kas pilnīgi noteikti būs pārdomāts un pārbaudīts līdz pēdējam sīkumam.

Lasi vēl: STRĒLNIEKS. Psiholoģiskais portrets.

Svari ir viena no visaktīvākajām Zodiaka zīmēm. Jums pietiek spēka, lai atrisinātu praktiski visas problēmas. Jūs esat arī viena no vispatīkamākajām un vieglākajām Zodiaka zīmēm. Apburoši, sabiedriski, apveltīti ar asu prātu, Jūs protat izveidot ļoti harmoniskas attiecības.

Svariem pilnīgi noteikti vēlas izpatikt apkārtējiem, savaldzināt, taču viņi nevēlas, lai kāds par šo viņu netikumu zinātu. Jūs nekad neatzīstaties tajā, ka neesat izlēmīgi vai ka Jums ir ļoti grūti mainīt savus ikdienas ieradumus.

Rūpējoties par savu tēlu, Jūs protat izrādīt visus savus trumpjus – fizisko pievilcību un daiļrunību, lai tikai piesaistītu apkārtējo uzmanību.

Jūs esat ļoti romantiski. Jūs protat patikt visiem, jo esat dabiski, mīļi un jautri. Jūs esat laimīgi vienkārši dzīvojot. Optimisti. Būdami ekstraverti, Jūs spējat iedvesmot un palīdzēt citiem, paliekot tajā pašā lieliskajā garastāvoklī.

Pievienot komentāru