Spēka priekšmeti: kādas lietas piesaistīs mājai labklājību un pārticību


Katram priekšmetam mājā piemīt sava enerģētika. Zinot, kādas lietas var kalpot kā talismans, jūs varēsiet pārvērst savu mājokli par īstu cietoksni, kas ir droši pasargāta no negatīvās enerģijas.

Katrs priekšmets mājā ir unikāls un spēj ietekmēt sava īpašnieka biolauku. Tieši tādēļ ezotēriķi iesaka nekavējoties izmest saplēstas lietas, iešķeltus traukus un nevajadzīgas drēbes.

Tomēr ir dažas lietas, kas ietekmē mājokli un tā saimniekus tikai pozitīvi. Iegādājoties tādus priekšmetus, jūs paaugstiniet sava finansu kanāla potenciālu un pastipriniet naudas plūsmu.

Māla trauki
Māls – ļoti spēcīgs dabas materiāls, labklājības un pārticības simbols. Māla podiņš, vāze vai krūzīte, tos regulāri lietojot, pievelk mājās naudu un un palīdz nosargāt uzkrāto bagātību no citu skaudības.

Naudas attēls
Panno, gleznas vai instalācijas, kurās ir attēlota nauda, simbolizē bagātību un noskaņo energolauku uz vajadzīgā viļņa.Der atcerēties, ka vērtīgos priekšmetus, naudu un attēlus nedrīkst novietot guļamistabā: divu enerģētisko viļņu savienošanās var negatīvi ietekmēt jūsu pašsajūtu.

Trauks ar ūdeni
Mājas dekoratīvais ūdenskritums, akvārijs vai ūdens pulkstenis ir ļoti spēcīgs naudas magnēts. Finansu enerģija ir ļoti līdzīga ar ūdens enerģētiku. Novietojot mājoklī ūdens avotu, aktivizējiet naudas plūsmu, ieliekot tajā vai tam blakus dažas monētas.

Kviešu vārpas
Graudu ir sens pārticības simbols. Mūsu senču dzīve un labklājība bija vistiešākajā veidā atkarīga no ražas daudzuma un kvalitātes. Mūsdienās graudi ir zaudējuši tiešo saikni ar pārtikušu dzīvi un kļuvuši par bagātības simbolu. Lai nauda mājās nebeigtos, nolieciet nobriedušu kviešu vārpu pušķi virtuvē vai ēdamzālē.

Zelta rotaslietas
Zelts ir visspilgtākais bagātības un greznības atveidojums. Šī metāla enerģija ir spējīga atjaunot finansu plūsmu un ievērojami uzlabot to. Lai piesaistītu bagātību, nolieciet zelta rotaslietu kopā ar saviem ietaupījumiem un uzvelciet to tad, kad jums būs nepieciešama lielāka naudas summa.

Pievilināt bagātību un pārticību savai dzīvei iespējams ar naudas rituālu palīdzību. Mēs novēlam, lai jums nekā netrūktu, un jūs būtu laimīgi.

Pievienot komentāru