Stihiju horoskops. Optimistiskākās un pesimistiskākās Zodiaka zīmes

Kas esi tu – optimists vai pesimists?! Astrologi apgalvo, ka tas, ka mēs uztveram dzīvi lielā mērā ir atkarīgs ne tikai no audzināšanas un apstākļu sakritības, bet arī no konkrētā cilvēka Zodiaka zīmes. 

Cilvēki mēdz būt ļoti dažādi, kas, protams, nav nekāds pārsteigums, taču reizēm mēs paši neredzam to, kādi tad mēs īsti esam, jo vislabāk tas tomēr ir redzams no malas.

Par ko tu sevi uzskati – optimistu vai tomēr pesimistu?! Reizēm tev pašam var šķist, ka esi bezgala liels optimists, taču kādam no malas var šķist, ka tu nemaz to dzīvi tik pozitīvi neuztver, tāpēc, lai tu ar šo jautājumu tiktu skaidrībā, piedāvājam tev iepazīties ar horoskopu, kas atklās, kas esi tu!

Lasi vēl: Horoskops. Zodiaka zīmju raksturojums pēc to stihijām!

 

UGUNS STIHIJA (Auns, Strēlnieks, Lauva)

Šo zīmju pārstāvjiem ir tendence krist galējībās. Pēc būtības – viņi ir ļoti stipras personības. Neskatoties uz visām neveiksmēm un problēmām, viņi vienmēr ir spējīgi saredzēt gaismu tuneļa galā, taču nevajadzētu aizmirst arī par viņu impulsivitāti, kas dažkārt padara viņus vājus. Uguns stihijas zīmes ir optimisti, kuriem, kad viņus pamet dvēseles harmonija, ir nosliece uz pesimismu.

ŪDENS STIHIJA (Skorpions, Zivis, Vēzis)

Šo zīmju pārstāvji arī ir atkarīgi no savām emocijām. Neskatoties uz to, viņi vienmēr cenšas balansēt starp optimismu un pesimismu. Pēc astrologu domām, šie cilvēki bieži vien pārvēršas pesimistos, lai pievērstu apkārtējo uzmanību vai lūgtu palīdzību, bet reizēm viņi gūst baudu no skumjām, redzot pasauli pelēkā krāsā – tas viņus iedvesmo, taču, eventuāli, viņus tomēr var uzskatīt optimistiem, jo skats uz dzīvi viņiem ir visnotaļ pozitīvs!

 

GAISA STIHIJA  (Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari)

Šo zīmju pārstāvjus var saukt par nelabojamiem optimistiem. Dažkārt viņu optimisms robežojas ar vienaldzību. No mušas viņi var uzpūst ziloni! Šie cilvēki nekad nezaudē drosmi un pa dzīvi viņi iet ar smaidu uz lūpām – lai arī cik veci viņi būtu, viņi nepārtrauc ticēt visam labajam!

ZEMES STIHIJA (Vērsis, Jaunava, Mežāzis)

Šo zīmju pārstāvji ir tendēti uz pesimismu. Iespējams, ka tas neizpaužas negatīvas attieksmes veidā, taču visu šo zīmju pārstāvji ir diezgan atturīgi un ar neuzticību attiecas pret lielāko daļu notikumu. Pieņemot kaut kādus stereotipus, viņi bieži vien liedz sev mazos dzīves priekus, bet reizēm viņi ir melnā humora cienītāji, kas padara viņu pesimismu nedaudz optimistiskāku.

 

Lasi vēl: TOP 3 laimīgākie Zodiaka zīmju pārstāvji

 

 

Pievienot komentāru